Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem párom barátjába. Van bármi esély arra, hogy ebből jól jöjjön ki mindenki?
Párommal 3 éve vagyunk együtt, szeretem, de néha úgy érzem részéről nincs meg a szerelem csak úgymond a megszokás. A barátja eleinte csak a személyiségével fogott meg, de mostanra már szexuálisan is vonz, pedig ha bármelyik nőt megkérdeznénk szerintem a mostani páromat választaná külső alapján. Sok időt töltünk a közelében,néha már sírok emiatt a helyzet miatt. Egyébként azt sem tudom,hogy én egyáltalán tetszenék-e a barátjának,de évek óta nem volt senkije, gondolom,mert a külseje alapján mindenki lepattintja, pedig nagyon rendes személyiség.
Mit csináljak? Mindkettőjüket szeretem.
Ebből nem igazán lehet jól kijönni.
Tisztességes megoldás az lenne ha szakítanál a pároddal és megszakítanád a kapcsolatot mindkettejükkel.
Kevésbé tisztességes de elfogadható, ha szakítasz a pároddal majd színt vallasz a barátjának. Ennek 2 kimenetele lehet:
1. Összejöttök és tönkre teszed a barátságukat. Sírás-rívás, kocsmai verekedés, egymásra köpködés.
2. A srác lepattint, mert vagy nem tetszel neki vagy van lelkiismerete és nem tenne ilyet a barátjával. Ebben az esetben mondanom se kell, hogy duplán porig alázod magad.
Teljesen tisztességtelen és gerinctelen megoldás, hogy sunyiban nyomulgatsz a srácra, esetleg meg is csalod a párod vele, majd mikor már biztos vagy a dolgodban, kiadod a szeretett párod útját és vigasztaljátok egymást míg ő a pohár fenekére néz.
Kettes jól leírta.
Ha már azt érzed, nincs semmi a kapcsolatodban, lépj ki belőle és lehetőleg a barátot is hagyd békén. nem lenne szép próbára tenni a barátságukat, gondolom neked sem tetszene ha a párod kidobna és összejönne a legjobb barátnőddel.
Ha tisztességes akarsz lenni és a lehető legjobban kijönni a dologból, szakíts és ne keresd őket.
Szerintem van. Ha elfelejted a párod barátját. Vegyük ketté a kérdést.
1. "Szeretem a párom, de úgy érzem neki ez csak megszokás. Mit tegyek?" erre mindenki azt mondaná, hogy kommunikálj a pároddal, csináljatok programokat, dobjátok fel a szexuális életeteket, találjatok ki újdonságokat. Van hogy ellaposodik egy kapcsolat és időt és munkát kell belefektetni hogy helyrejöjjön.
2. "Tetszik egy srác akivel a pasim ismertetett össze" Ha jó barátok, nem fog veled kezdeni semmit a srác. Max belerúgsz a jelenlegi párodba azzal, hogy kiderül rólad hogy a kapcsolatotok alatt a haverjáról fantáziáltál.
Semmiképpen nem jön ki jól abból senki, ha bepróbálkoznál a barátnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!