Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a szeretőmbe?
Először is tudom, nem etikus amit csinálok, de ez van. A házasságunk nem működik, mindenki a saját útját járja és szeretőt tartok.
Van egy lány, aki 5 évvel fiatalabb nálam és akinek 3 éve bérelek egy lakást a városban. Eleinte csak alkalmanként jártunk össze, de aztán megegyeztünk, hogy keres magának munkát a városban és itt marad. Szóval azóta a szeretőm, és egyre több időt töltök nála. Sok közös programunk volt/van és úgy érzem beleszerettem. Úgy néz ki a dolog, hogy az érzés kölcsönös (idén hitelt akar felvenni hogy lakást vegyen magának a környéken és ne függjön tőlem, de azért velem legyen, illetve többször kérte hogy költöztek hozzá). Ilyenkor mit ajánlatos tenni? Egyezzek bele? Döntsünk mégis a válás mellett? A feleségem is csal, tudom és nem zavar (mondjuk nem is titkolja) csak személyes okok miatt vagyunk együtt. De ezért a lányért úgy érzem képes lennék túllépni mindezen.
40.
Röhej vagy 😂 egy idealista aki valami utópisztikus világban él. Sok sikert pénz nélkül.
hogy te milyen egy szerencsétlen segg vagy
te kérdezted te bánat, hogy váljál-e???? hallod, kezeltesd magad
itt rinyálsz, hogy szerelmes vagy, de közben meg azokra köpködsz akik elmondják hogy ez így nem szerelem.
megkérded, hogy váljál-e közben eszed ágában sincs
okos kiskutya vagy
42
Ki kérte hogy minősíts? Tudod ki szerencsétlen? Egy magadfajta álmodozó senki.
Analfabéta vagy vagy nem normális? Hol írtam hogy váljak-e el? Én ilyet sosem kérdeztem. Már az elején megirtam hogy nem válók el. Vagy nem tudsz olvasni vagy idióta vagy.
Normális hogy nem válok el. Veszítek mindent és az életem lejjebb zuhan mint ahol volt.
Álmodozó ? :) Egyelőre én nyugiban és békében élek, de te...
Lesenkizel itt mindenkit, miközben már százan elmondták neked, hogy gáz ahogy gondolkozol.
Leírod, hogy nem válsz el? hát bakker visszaidézlek, mert sötétebb vagy, mint a sokéves átlag :
"Ilyenkor mit ajánlatos tenni? Egyezzek bele? Döntsünk mégis a válás mellett?"
és én vagyok az idióta..
Na itt fejeztem be, mert téged már szánni sem lehet. Ne válj el. Írogass ide minden másnap, az megy
44
Legyen gáz engem nem érdekel. Kinek mi köze hozzá hogy hogy gondolkozok.
Igen, ha nem esne le a szarkazmus vagy költői kérdés még nem valós kérdés. Mert ugyanakkor megírtam hogy nem válok.
Ha akarok írogatok is de nem a magadfajta nyomorékoknak
Inkább megeszem azt mint hogy a magadfajta irigy csórókkal vesződjek.
Igen hogyha szét együnk keresek újat. És egyelőre vele jól érzem magam. Az is lehet hogy egy darabig összeköltözünk.
Ha én nyomorék vagyok akkor te a legnagyobb paraolimpikon
Vergődj csak :D
Távolról sem vagyok csóró, te félted a szaros gatyádat is :D
Irigy? :D mire? áruld már el mire kéne irigynek lennem, hadd tudjam már meg :D
olyan szót, hogy paraOlimpikon meg nem létezik :D
49
Hát féltem mert nehezen szereztem, haver. Az nem félti aki nincs mit veszítsen
Nem baj ha nem létezik, te majd odaképzeled. Na húzz innen a fenébe
50
Naná, hogy nehezen szerezted :D
bohóc 😆😅🤡🤡🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!