Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelölte be a szeretőm a feleségemet Facebook-on?
Figyelt kérdés
Munkahelyről ismertem meg a csajt, nagyon sokáig semmi nem történt köztünk, mert zavart, hogy milyen fiatal. Tulajdonképp csak kétszer voltunk együtt, úgy tűnt, ő sem akarná folytatni már, megbeszéltük, hogy ezzel vége és nem bolygatjuk fel a másik életét. Ez már több, mint egy éve volt, kb. azóta nem is hallottam felőle, párszor írtam neki, pl. a születésnapjára, de nem válaszolt egyszer sem. Erre ma bejelölte Facebook-on a feleségemet. Ő már régebben is tudta, hogy ki a feleségem, egyszer rá is kérdezett nálam. Nem mondom, kisebb szívinfarktusom volt, mikor megmutatta a feleségem, hogy nézzem már, ez a csaj bejelölte és a 3 közös ismerősükből én vagyok az egyik.
Kell félnem szerintetek? Árulkodni akar? Nem tűnik egy bosszúálló embernek.
2021. jan. 31. 17:09
41/43 anonim válasza:
Szerintem is valld be. Játssz tiszta lapokkal. El nem tudom képzelni, hogy tudsz így együtt élni a feleségeddel, hogy nap mint nap sunnyognod kell. Ráadásul most le is lepleződhet a kis titkod... és meg is érdemelnéd.
43/43 anonim válasza:
Mi újság kérdező, vehetünk popcornt a folytatáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!