Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelölhette ki az összes nő Facebook ismerősét a párom?
3 hónapja lakunk együtt. Láttam, hogy néha nőkkel chatel és kikapcsolta hirtelen amikor észrevettem. Szóvá tettem, de azt mondta semmi fontos, nem kell aggódnom, nem találkozik velük, én vagyok neki az igazi. Többször megismétlődött, kérdeztem honnan ismeri őket. Mondta ne foglalkozzak velük, régi ismerősök és őt is zavarja, hogy ráírogatnak ezek a nők. Végül törölte az összes nő ismerősét és mondogatja, hogy én vagyok az igazi neki.
Szerintetek hihetek neki? Ha tényleg nem volt semmi azokkal a nőkkel, akkor nem értem miért törölte őket. Lehet csak ideges lett, hogy kérdezgettem? Ismertek olyan embert, aki kitörölte az összes nő ismerősét mert már kapcsolatban volt? Nekem egy kicsit gyanús, de lehet tényleg komolyan vesz engem. Ti mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!