Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok törölgetné az üzeneteit, mire gyanakodnátok?
Láttam, hogy többször rákeresett facebookon és Messengeren is egy lányra (nem ismerősök), viszont üzeneteket sose látom, hogy váltanának. Gondolom, kitörli őket. Vagy vajon rákeres valaki akárkire többször Messengerben ha nem beszélnek?
Egyébként sose látok üzeneteket nőktől, csak férfiaktól, azt is elég keveset. De a gyakori kereséseiben/beszélőpartnerek között felül mindig vannak csajok. Szerintetek ez fura?
Nem. Én mindig mindent törlök mindenhonnan. Nem tudom miért.
A feleségem telefonját, még sosem láttam. Azt töröl amit akar. Annak ír akinek akar. Elmúlt 18 éves.
Én semmire. Párja csak a zokninak, meg a cipőnek van amúgy, ja meg még a kesztyűnek is..
Amúgy én elgondolkodnék a helyedben, honnan ez a féltékenység, valamit talán nem kap meg tőled a párod, ami miatt úgy érzed, hogy más nőnél keresné azt? Elárulod mióta vagytok együtt? Én azt jósolom, ez nem lesz túl hosszú kapcsolat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!