Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakodnátok ilyen helyzetben hogy valami visszaélés készül ellenetek?
Miért adta meg, kérted?
Nem, nem csak Neked fura, ezek bizalmas adatok, még évek óta együtt élő párok se törvényszerű,hogy tudassák pl a face jelszavukat. És ez nem bizalom, vagy bizalmatlanság kérdése.
A kaputelefon kóddal társasháznál nagyon nem tudsz mit kezdeni, kivéve ha családi házban lakik.
A kaputeleson tök rendben van szerintem, még a fb-ot is lehet ilyen bizalmi gesztusként értékelni, de a bankkártya pinkódját esküszöm, hogy nem értem.
33/f
Nincs ebben semmi, de ha megkérdezed, akkor biztosan válaszol rá.
Szerintem csak ennyire megbízik benned és, ha vele valami történik arra az esetre.
Hogy élne ezzel vissza? Ő adta meg a saját bizalmas adatait.
Nem kell ezt túllihegni.
Csak simán nem százas a csaj.
Ne parázz. Semmi okod rá.
Émn inkább attól tartanék, hogy ugyanezeket elkéri tőled is, hiszen ő is megadta, de feltételezem, hogy több eszed van, mintsem bárkinek is odaadd a jelszavad, pin kódod.
Nem komplett a csaj, az tuti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!