Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakodnátok ilyen helyzetben hogy valami visszaélés
készül ellenetek?
A bünözök csalok java része annyira primo hogy valoban arrol beszel ami erdekli
Ha kodok bank a temaja akkor kodok es bankok erdeklik.
Szoval nimcs olyan hogy olyasmivel akarna atverni amit eszre sem veszel. Csak figyelni kell a temavalasztäsàt, vagy pl mire kapja fel a fejét stb
Félelmeidet ne aruld el.
Ne csinalj vele aktvideokat stb
2019. aug. 22. 15:24
32/39 A kérdező kommentje:
És valahogy le lehet szűrni, hogy tényleg ez van e (csapda) vagy valami más? Mert azért nem vagyok meggyőződve róla, hogy bűnöző, ez csak az egyik lehetséges magyarázat.
Én is megadtam ezeket mind, de mi együtt éltünk évekig.
Ha a te gépéről lép be a facéra, akkor az IP OK, de, hogy ki ül ott az nem látható.
Pénzt ne vegyél fel.
De inkább azt a kavarás dolgot tisztázd, nekem az zavaróbb.
2019. aug. 22. 15:48
34/39 A kérdező kommentje:
Melyik?
(a munkahelyemen csak én ülhetek a gép előtt, ő nem, szóval onnan egyértelmű, hogy én léptem be). Ha nála a mobilomról lépek be, hálókártya számot is megjegyez nem?
De nem is ez a kérdés, Hanem, hogy minek adja meg?
Ha mutatni akar valamit, akkor a saját mobilján ahol ő van belépve, elém tartja, nem?
Számomra ez lenne csak elfogadható.
Ne lépj be és ne használd a bankkártyáját sem. És akkor nem lesz semmi gond. Ennyire egyszerű.
2019. aug. 22. 17:12
Jóóó, most már tuti, hogy kamu a kérdés :D mintha csak az az egyetlen opció lenne, hogy munkahelyi gépről lépj be neki (ha már úgy döntenél, hogy megteszed)... Azt pedig csak zárójelben jegyzem meg, hogy a titoktartási nyilatkozat csak az általad kezelt adatok bizalmasságára vonatkozik, és szintén kb mindenkivel aláiratnak ilyet. Attól még elmondhatod, mivel foglalkozol :) Már eskü tényleg kíváncsi vagyok rá, hol dolgoznak ilyen futóbolondok.
2019. aug. 22. 17:17
37/39 A kérdező kommentje:
Nem igazán én vagyok a futóbolond. Az hogy nem csak munkahelyről lehet belépni, még nem jelenti azt, hogy nem fog belépni onnan az aki jóhiszemű. Ép ez a lényeg, hogy akinek eszébe se jut hogy át akarják verni az simán belép bárhonnan. Ezt kellene valahogy megérteni, mielőtt becsmérelsz valakit. Persze aki eleve visszaélésekben gondolkozik az nem biztos, hogy felfog ilyesmit.
38/39 A kérdező kommentje:
"Már eskü tényleg kíváncsi vagyok rá, hol dolgoznak ilyen futóbolondok." Hogyne, majd pont egy ilyen embernek fogok megadni bizalmas adatokat. Neked még a cipőm számát se árulnám el.
39/39 A kérdező kommentje:
"Azt pedig csak zárójelben jegyzem meg, hogy a titoktartási nyilatkozat csak az általad kezelt adatok bizalmasságára vonatkozik, és szintén kb mindenkivel aláiratnak ilyet. " Ez is úgy ahogy van hülyeség, minden céggel kapcsolatos adatra vonatkozik, még olyanra is ami véletlenül jut a tudomásomra. Messze nem csak arra az adatra amit nekem kell kezelnem. Az pedig végkép nem ment fel, hogy "mindenkivel" aláíratnak hasonlót. (A jelek szerint csak hasonlot hisz te ilyesmit nem irtál, amit velem aláirattak,yőt olyant is aláirattak ezen felul, amit le se irhatok még névtelenul se, mert nagyon szukiti a kört.
Kapcsolódó kérdések: