Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyanakodnátok ilyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanakodnátok ilyen helyzetben hogy valami visszaélés készül ellenetek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt s néhány hónapos kapcsolat után fura dolgokat csinál: megadta először a kaputelefonja kódját, majd a facebook jelszavát, végül a bankkártyája pin kódját is. Ez csak nekem fura?
2019. aug. 20. 17:42
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Mint magánember, a kontrollmánia nálam is pont egy ilyen kényes kérdés, nem nagyon bírom.

A másik oldal nehezebb. A munkahelyemről akkor jövök el, amikor akarok. És ezt ő is tudja. De ha olyankor jövök el, amikor szűkség lenne a jelenlétemre, mert felmerülhet, hogy egy azonnali döntésemre lehet szűkség, vagy hasonlóra, amit más nem feltétlenül képes jól meghozni(vagy ép nem az ő feladata), abból anyagi vesztesség vagy egyéb hátrány keletkezhet. Szóval az én személyes megítélésemen múlik, mikor érek rá s mikor nem, nem pedig egy feljebbvaló engedélyén. Vannak feljebbvalóim, de nekik más a szerepük. Egyeztetni kell velük, de az engedélyt gyakorlatilag mindig megadnák. Ha én rosszul mérem ezt fel, s elmegyek, mikor nem kéne az az én hibám. A következmények azonban max. hosszútávon számítanak. Ha nélkülem is működik a cég, az ugyanúgy jó pont, mintha a jelenlétemmel működik jól. Ha hibázom és kompenzálom, az is jó pont. De hogy pontosan mit kell tennem az az én személyes döntésemnek kell lennie amit érzelmeknek nem (lenne) szabad befolyásolnia. De ha ő várja ezt el, hogy otthagyjak mindent, az finoman szólva fura. S ezt is tudja, hogy ilyen a helyzet.

Félig megértem, mert megtévesztő, hogy látszólag akármikor ráérek, más esetben pedig nem...

2019. aug. 20. 22:51
 22/39 A kérdező kommentje:

"Jó neked ezzel a lánnyal?"

A klasszikus eset, az elején minden nő szép és aranyos, aztán jön a kiábrándulás... S az ember annak a csapdájába esik, aminek hitte a másikat...

2019. aug. 20. 22:52
 23/39 A kérdező kommentje:

"Jó neked ezzel a lánnyal?"

Komoly próba az életben, amikor egy ilyen lány páratlanul szép...

2019. aug. 20. 23:02
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem százas, ez tuti. De te se teljesen szerintem, már ne is haragudj, annyira továbbvitted a fonalat. Meredek amiket feltételezel. Facebookos belépésből szerinted mégis mi bajod lehetne? Főleg ha együtt vagytok, onnantól nincs ember aki bebizonyíthatná, hogy most ő lépett be magának, vagy te. Meg elvesztheted az állásod... semmilyen munkakörben nem néznék jó szemmel, ha eljárás indulna ellened, nem csak a te munkádban. Amiről mellesleg olyan titokzatosan beszélsz mintha államtitkokat őriznél, miközben ha az ember jobban végigolvassa, gyakorlatilag egy sima rendszergazdára is ráillik amiket írsz a legkisebb cégnél.

Ja, és amit végképp nem értek... már fejben lejátszottad ahogy ez a csaj potenciális veszélyforrásként millióképp tönkreteszi az életed, DE (!) mivel szép, így fogalmad sincs, mit tegyél. Most ez vagy egy troll kérdés, vagy megtalálta a zsák a foltját.

2019. aug. 22. 14:46
 25/39 A kérdező kommentje:

Az azért túlzás, hogy fogalmam sincs mit tegyek, az hogy érdekel mások véleménye, még messze nem ezt jelenti.

Az pedig hogy együtt vagyok valakivel, majd a munkahelyem IP címéről belépek a face fokijába, hogy nem bűncselekmény...

A munkahelyem pedig egyáltalán nem titokzatos, csak titoktartási nyilatkozatot írtam alá. Akár a szomszéd kertjét is kapálhatom, ha aláírtam ilyent akkor törvényileg semmi konkrétumot se adhatok ki róla. (Amúgy se sokkal többet, de azért valamivel többet)

ha rendszergazda lennék, akkor ez miben vigasztalna engem, hogy elvesztettem az állásom? talán ha rendszergazdaként veszti el valaki az állását az jobb-rosszabb, mintha más munkakörben? Francnak sincs kedve új állást keresni, ha a régi jó és bevált, ahhoz meg végkép semmi kedvem, hogy olyan státuszba kerüljek, hasonló állásba már törvényileg fel se vehetnének, még akkor se ha a régi írna ajánlást (értelemszerűen ha ők nem tarthatnának meg, akkor más hasonló se vehetne fel)...

2019. aug. 22. 14:56
 26/39 anonim ***** válasza:

Bizalmi adarokat akkor adnak ki ha majd töled värják ugyanezt.

Tipikus pszichologiai trükk. Pl aki kisirja magàt a vàlladon es elöadja a maganéletét, annak az ember valahogy automatukisuan kiadja a sajàt maganeletét.

Ha pl mint kis hal vallalkozocska megosztasz penzügyi adatokat a kis luk cégedröl, es meséled nagy fejeseknek hogyan küzködsz mik a terveid mint aki tanacsokat remél, cserébe te is fogsz rendesen penzügyi infokat kapni a nagy halaktol. Amiket max hivatalos jelentésekkel se tudnal lekerni.

Te aki ugy sem èlnél vissza ill nem is tudnal banki adatokkal (gondolom egy dörzsöltnek ez kapasbol lejön illetve nincs mit vesztenie azaz alig van penze a bankban stb), igy ö ezt a fent leirt trükköt alkalmazza rajtad.

Ha megnyugtat amatör piti "csalo"lehet csak, mert ez a legnaivabbnak is tul atlatszo.

De mindent összevetve. A te kododra, te banki adataidra kivancsi csak. Es amatör. Azaz 2 percen belül lekapcsoljàk ha el is követne vmit

2019. aug. 22. 15:01
 27/39 anonim ***** válasza:

26. vagyok.

Rengetegen alkalmazzàk ezt a trükköt pedig.

Magas körökben is.

Es nem egy ilyen trükk van.

2019. aug. 22. 15:04
 28/39 anonim ***** válasza:
Szoval azert ad ki kodokat hogy majd idövel szepen te is kiadd a sajàtjaidat a bizalmaert "cserebe".
2019. aug. 22. 15:07
 29/39 A kérdező kommentje:

Hát igen, ezt még én is átláttam, de igazából olyan trükktől tartok amit nem vennék észre. Mert ugye nem az az igazi probléma amit észreveszek, ami elől elzárkózom, ami foglalkoztat, hanem az amit észre se veszek... Ezek szerint várható lenne?

Még az is lehet, hogy már meg is történt...

2019. aug. 22. 15:08
 30/39 A kérdező kommentje:
Viszont akkor nem igaz, hogy nem százas, nagyon is képben van, még az is lehet hogy az védett meg, hogy tipikus balek alkat vagyok, így annak ellenére, hogy esetleg profi, nem volt elég óvatos... Annyira esetleg nem profi, hogy ezt is átlássa... Bőven "százas", csak nem "ezres"
2019. aug. 22. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!