Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító a fiúk számára, ha egy lány pl. gépészmérnök vagy annak készül?
Nem dehogy is, sok sikert hozzá!!!
20/F
Ne általánosíts.
Biztosan van sok kretén akinek ez taszító.
Sok sikert ha magadról kérdezel! :)
20F
Nekem nem taszító, örülök ha egy lány talpraesett, érdeklődő, okos. Egy mérnökre ezek jó eséllyel jellemzők.
23/F
Fujj! Undorító, visszataszító pfej!
Na ne szórakozzunk! Egyáltalán nem az a mérvadó, hogy ki mivel foglalkozik vagy minek készül! A lényeg, hogy a lány szeresse amit csinál és legyen boldog, ez az élet értelme. Ha ez meg van, még is milyen jogon ítélkezhet bárki emiatt?
Aggodalomra semmi ok, jó szűrés ez a jövőre nézve kapcsolatok terén. Sok sikert!
Semmi gond nincs vele. Ez a célja, ennyi.
Aztán hogy milyen minőséget tud produkálni a saját
területén, az majd elválik. De ez nem csak erre az
esetre igaz, hanem mindenféle szakmára/diplomára.
A papír csak papír, viszont a tudás, és annak alkal-
mazása a nem mindegy!
Visszataszító? Mármint az, hogy egy lány okos? Mert ugyan láttam már olyan idiótát és ostobát, akinél nem is értettem hogy kaphatott diplomát, de azért ez a ritkább..
Már miért lenne? De most komolyan?! Ez a fajta ostobaság viszont az, szóval nődd ki gyorsan mielőtt egyetemre mész.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!