Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszataszító a fiúk számára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszataszító a fiúk számára, ha egy lány pl. gépészmérnök vagy annak készül?

Figyelt kérdés

2016. szept. 17. 00:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Programozónak készülök, most én is dilemmázzak, hogy visszataszító-e a fiúk számára?

Ne legyél hülye!

2016. szept. 17. 08:08
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Márpedig egyáltalán nem nőies.Kb mint ha egy bányában lenne fizikai munkás.A programozó azért megint más,az még nőiesebb.De nem tudom,én nem akarom,hogy a csajom jobban keressen nálam vagy,hogy jobb legyen bármi "férfias" dologban.Egy nő vezesse a háztartást,főzzön,takarítson,mosson,csináljon valami nőies munkát,ne gépeket tervezzen meg szereljen.Meg még csak az kéne,hogy egy nő legyen a főnököm egy gyárban..A nagy s@rt.Inkább elmegyek jogásznak,de egy nő nem lesz a főnököm a vasgyárban
2016. szept. 17. 11:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó ilyenek az igazi hímsoviniszták. Én férfi létemre nem bánom ha nő a főnököm. Volt is már nő a főnököm és eddig csak pozitív véleménnyel vagyok róluk. Persze egyik sem volt 35 évnél idősebb. Az idősebbek már házsártosak.
2016. szept. 17. 17:32
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
És boldog lennél egy párkapcsolatban,ha mondjuk esztergályos vagy,a barátnőd meg mérnök?Vagy mittudomén van egy diplomád,amivel nem lehet olyan jól keresni,nem zavarna,hogy a barátnőd a 3x-osát hozza haza?Engem rohadtul zavarna.Meg ez annyira nem nőies.A személyiségük se lehet valami "bájos" az ilyen lányoknak
2016. szept. 18. 01:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Na kérdező most már láthatod. Általában a férfiak szeretik, ha egy nő szellemileg is társuk, tanulnak, okosak. Persze akad pár az 51%-oshoz hasonló kisebbségi komplexusos, hímsoviniszta kis görcs, akinél a nő fogalma kimerül abban hogy "aki főz, mos, takarít, jaa esetleg lehet óvónő (de cuki)", és jajjj nem ám van neki életcélja meg érdekli valami komolyabb is mert az ilyennek sérül az a minimális kis egója is ami van neki. Nevetséges. :) Az a férfi aki erős, bízik magában, okos talpraesett az nem rémül meg egy nőtől, csak mert ő is komolyabb pályát választott magának.
2016. szept. 19. 14:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Kérdés, hogy őt zavarná-e, hogy csak érettségim van, és fizikai munkás vagyok.
2022. jún. 7. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!