Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint nőként mennyire vészes például egy gépészmérnök szakma, mennyire befolyásolja a későbbiekben párválasztást?
Köszi hogy elolvastátok. :)
Továbbá arra lennék kíváncsi hogy pl csajként egy ilyen kar gólyatáborra mennyire lenne érdemes elmenni? Nem igazán tervezek ott se egy estés kapcsolatot se durván berugni.
Válaszokat előre köszi :)
18/L
Nálunk az a néhány lány a gépészkaron olyan szinten körül volt ugrálva, hogy rossz volt nézni. Gyakorlatilag folyamatosan egy csillgó péniszkoszorú övezte őket.
Szóval ha szeretsz szerepelni, flörtölni, (akár kihasználni a kanos gavallérokat), középpontban lenni, akkor jó dolog. Főleg a gólyatáborban, a csajoknak mindig rengeteg szerep jutott. Ha szeretsz vizespóló-versenyezni, miközben háromszáz mocskos, részeg állat üvölt körülötted, akkor mindenképp ajánlom :D. Na jó, biztos lehet kulturáltabban is csinálni.
Szerintem hagyd ki a gólyatábort, arról szól hogy a felsősök itatják a gólyákat, meg idióta játékokat játszatnak velük, ha meg ebben nem akarsz részt venni, hóttunalmas.
Nem hiszem hogy ez akadályozná a párválasztást.
Én egyébként egy hasonló karra jártam, kb 10+ fiúra jutott egy lány (nő vagyok). "Péniszkoszorú" nálunk nem volt :). A csajok többsége elég "egérke" volt, általában összetartottunk + csapódott ehhez a körhöz néhány srác is. Minden lánynak voltak fiúbarátai, de 95%-ban baráti kapcsolatok voltak, nem fiúhárem meg körülugrálás ahogy itt valaki írta. Talán 1-2 srác volt akik kimondottan a lányok társaságát keresték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!