Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a gyanúm hogy barátnőm megcsal? Ti nyonoznátok? Gyanakodnátok ilyen esetben?
Adott ra barmifele mas okot hogy ketelkedj benne a “gyanus” telefonhivason kivul? Lehet csak mashogy alakultak a dolgok es kocsival ment vagy valamit felreertettel.
Egyebkent biztos nem mennek oda. Ha tenyleg ottvannak akkor csak beegeted magad, ha meg nem akkor meg ugysem tudsz mit csinalni. Max hivd fel , a hatterzajbol ugyis leszurod h mivan vagy kerj egy kepet tole h kivancsi vagy milyen a taj ...
ma 18:25
Hogy adott e?Hetek óta éjfél de van hogy éjjel egy óra körül is jön neki massenger üzenet.Amúgy kérdeztem,hogy ki az aki ilyenkor ír és mit akar?Hát csak egy ismerős.... Mondom ismerősök nem érdeklődnek napi szinten éjfél körül.A telefont is kérdeztem,hogy minek kell kimenni mit kell titkolni?Erre az a válasz,hogy ne lássak bele hülyeségeket.Mondom majd nyilván még mondod,hogy ha van valakid....
Na várj. Busszal megy a szokásos csapattal. Ok. Aztán kocsival megy és otthagyja a parkolóban? Vagy a buszt hagyják ott? Kinek a kocsija nem volt ott?
Nem értem. Kérlek pontosíts.
Amúgy kérj képet. Meséljen mi történt. Gondolom ha akkora túraarc csinál kismillió képet. Kérd meg meséljen.
ma 18:35
A barátnőm ment a Tesco parkolóban a saját kocsijával,mert hogy ott találkoznak és onnan mennek busszal és a kocsiját ott hagyja a parkolóban.Elmentem arra felé 1 óra múlva,mivel reggel volt nem volt sok kicsi a parkolóban,de végig néztem az összes helyet,de nem volt ott a kocsija.Tehat nem busszal ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!