Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az a gyanúm hogy barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a gyanúm hogy barátnőm megcsal? Ti nyonoznátok? Gyanakodnátok ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt este jött egy hívása,még a lakásból is kiment.Mivel nagy túrázó,mondta hogy szombatról vasárnapra mennek túrázni a szokásos csapattal.Mondom jó ok rendben,de a titkos hívás kezdett gyanús lenni.Majd mondta hogy busszal mennek a túrára és kicsit ott hagyja a Tesco parkolóban.Reggel utána mentem és vártam egy kicsit,de a kocsija nem volt ott a parkolóban,szóval nem hagyta ott.A helyet elmondta hova megy.Te oda mennétek megnézni hogy mi az igazság?
2019. okt. 19. 18:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/221 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm az érdeklődést.Nem mentem el végül,mert fel merült bennem a gyanú,hogy lehet hogy nem is ott van.Ugyanis Messengeren fent volt fél órája.A logikát követve a túrák kora reggel indulnak többnyire.Mobilnetje nincsen azt tudom,soha nem volt neki, tehát valahol wifirol csatlakozik.Ott ahol elvileg lenne,a hotel vagy bármely panziót 10 óráig el kell hagyni többnyire.Az ersőben ha turázna,esely nincs hogy wifit fogjon.Szoval lehet nem is ott van.Irtan neki,hogy írjon majd ha elindult,azt írta ír majd előtte egy két órával.Igy kitaláltam,hogy majd elmegyek kocsival a bekötőre ahol bejönnek a városban,(máshol nem tudnak onnan)pár km-re a várostól keresek egy nem látható helyet ahol észre veszem a kocsiját és látom is ki ül benne.Kerdeztem hol a kocsija,erre nem tudott válaszolni...Szóval egyenlőre ez a terv,este pedig átnézem a telefonját és megkérem küldjön képet.
2019. okt. 20. 10:42
 42/221 A kérdező kommentje:
Az imént megint elérhető volt,tehát szerintem nem túrázik és lehet nem is ott van.Pontosabban 10:40 kor lépett be.Panzioba sem lehet,mert általában 10-ig el kell hagyni.Szóval gyanús a sztori...lehet ott sincs.
2019. okt. 20. 10:46
 43/221 A kérdező kommentje:
A másik gyanúm pedig az,hogy valahol máshol tette le a kocsit és tényleg busszal mentek és ez a valaki egy közös túra társ lehet a csapatból, tehát nem biztos,hogy kettesben volt a 'kiruccanás'.A buszon még sanszos hogy lehet wifi.De a kocsi az rejtély hogy hova tűnt,a környéken az összes utcát végig néztem,de semmi.Miért rakta volna lr annyira meszzire es cipelte volna a cuccait?Szóval ez a buszos sztori sántít nekem.Most kicsit Sherlocknak érzem magam.:)))
2019. okt. 20. 11:02
 44/221 anonim ***** válasza:
100%
Van ennek a kapcsolatnak így bármi értelme?
2019. okt. 20. 11:19
 45/221 anonim ***** válasza:
79%

Kár volt megkérdezned hol a kocsija.

Ha az eredeti meséhez tartja magát mikor megjön lebukik.

Amikor visszafele jön lehet hogy egyedül lesz ha nem a városból való a szeretője. (különben hét közben is tudnának talizni, nem kéne a hétvégi túra mese)

Ha lesz mellette valaki akkor "többen voltunk a busszal nem tudott jönni és elvittem kocsival" és ez elfogadható magyarázat.

Mivel a kocsira rákérdeztél már csak a lépésszámláló, gps, túrafotók maradtak amik igazolják vagy cáfolják a gyanúdat.

2019. okt. 20. 11:37
 46/221 A kérdező kommentje:

ma 11:37

Ha az első gyanúm reális,hogy saját kocsival mentek kettesben,azon nincs mit kimagyarázni.Tehát ha ketten vannak az autóban,akkor egyértelmű.Jóval a város előtt van a bekötő.Tehát ha kocsival mentek akkor az egyértelmű.A buszos történet nem.A kérdésem a lényegen nem változtat szerintem,csak itt tudnak bejönni a varosban,tehát nem tudja kikerülni.

2019. okt. 20. 11:42
 47/221 A kérdező kommentje:
Amúgy a városból való és már sejtem is ki az.Szóval teljesen mindegy,ha ketten jönnek az ő kocsijával,akkor az bukta így is úgy is.Kikerulni nem tudja azt a szakaszt,feltéve ha tényleg itt van.De egyre gyanusabb hogy nem is ott van.
2019. okt. 20. 11:44
 48/221 Noren1989 ***** válasza:
24%
Helyzetjelentést, baràtom! Nagyon jó a sztori, vàrjuk a fejleményeket. Pisztolyod van?
2019. okt. 20. 12:22
 49/221 anonim ***** válasza:
80%
Már elve érdekes az is, hogy nem tudta megmondani hol a kocsi.. Azért ez nem bonyolult kérdés.
2019. okt. 20. 12:36
 50/221 anonim ***** válasza:
0%
...
2019. okt. 20. 12:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!