Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a gyanúm hogy barátnőm megcsal? Ti nyonoznátok? Gyanakodnátok ilyen esetben?
ma 18:49
Hívtam de nem vette fel!Majd írtam neki smst,hogy mikor ér holnap haza,arra válaszolt,de a telefont nem vette fel... Esküszöm oda megyek,hogy kiderítsem..
18:35 vagyok.
Vagy úgy. Értem. Nos akkor lehet hogy a busz lerobbant. Nem tudod elérni a társaság tagjait? Vagy őt? Ha senkit nem tudsz elérni akkor az gyanús.
Ezt a mostani esetet hagyd a pitsába. Azért nem szabad átmenni "őrültbe", viszont ezután szépen lassan én átturkálnám a telefonját, gépét, üzeneteit.
Sokak szerint nem illik, szerintem meg nem illik megcsalni a másikat. Engem is csaltak már meg és mivel nem voltam "paranoiás bunkó", hogy jó fej legyek, ezért vigyorogva asszisztáltam végig lényegében a megcsalását. Szinte minden kapcsolatban van megcsalás. Van rá ok, akkor meg?
ma 18:56
Persze lerobbant a busz,hát nyilván.Van olyan hülye aki ezt a szokásos dumát bevenné?
ma 19:20
De mondta hogy hova megy, azért gondoltam oda megyek lecsekkolom,úgy hogy ne vegyen észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!