Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a gyanúm hogy barátnőm megcsal? Ti nyonoznátok? Gyanakodnátok ilyen esetben?
Én is visszakaptam valamilyen formában, ha bunkó voltam. Ellenben a velem köcsögöknél ezt nem tapasztaltam meg soha. Akkor hogyisvanez? 🤔
Amúgy kíváncsian várom a fejleményeket, bár én már a helyedben nem tennék ebbe az egészbe ennyi energiát. Bizalom nincs, meghalt az egész.
ma 15:15
Félre értesz nem teperek, egyszerűen kíváncsi vagyok hogy mi ez az egész.Kivancsi vagyok az igazságra.Ki szereti ha átverik?
Kivancsi vagyok az igazságra..
Úgy h nyomozol,követed telefont túrsz hát gratulálok,sok bizalom van köztetek,ha meg tényleg csak egy túra,következőnél újra megy a kör h követed stb vagy simán bezárod a pincébe,botba se engeded mer megcsal a pultossal kasszással hentessel. Nem látod h semmi értelme,nincs bizalom,nincs kapcsolat,meghalt és csak te tepersz ezért de keservesen.
Amugy nem kommunikálni törődni kéne egymással rendesen h ne követni telefont túrni kelljen hetente és azon agyalni ha épp a másik külön van kivel baxhat épp.
ma 15:53
Nem ilyen vagyok én sem,de még van rá az okom.Elég sok furcsaság volt mostanában.Próbáltam vele beszélni hidd el.Kérdeztem az éjszakai messenger üzenetek is és titkos hívást is.Ha nem árulja el az igazságot,akkor muszáj nekem ki deríteni.Homokba kellene dugni a fejem és végig nézni ahogy átvernek? Rengetegszer kérdeztem,hogy mik azok az éjszakai üzenetek.Nyugodt voltam és nem ideges és számonkérő.De csak semleges válaszokat kaptam.Ki hiszi el,hogy éjszaka folyamatosan egy ismerős írogat neki?Te el hinnéd?
Azt gondolom hogy előbb voltak a magyarázat nélküli gyanús jelek, aztán kezdett el aggódni a kérdező.
Csak mielőtt őt kiáltaná ki valaki féltékeny marhának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!