Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a gyanúm hogy barátnőm megcsal? Ti nyonoznátok? Gyanakodnátok ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt este jött egy hívása,még a lakásból is kiment.Mivel nagy túrázó,mondta hogy szombatról vasárnapra mennek túrázni a szokásos csapattal.Mondom jó ok rendben,de a titkos hívás kezdett gyanús lenni.Majd mondta hogy busszal mennek a túrára és kicsit ott hagyja a Tesco parkolóban.Reggel utána mentem és vártam egy kicsit,de a kocsija nem volt ott a parkolóban,szóval nem hagyta ott.A helyet elmondta hova megy.Te oda mennétek megnézni hogy mi az igazság?2019. okt. 19. 18:21
101/221 anonim válasza:
Nem lehet, hogy már otthon van, és várja, hogy te ugyan mikor és honnan érsz haza? 😃
Jó, nyilván nem.... De ennyire öcsém, hogy szinte hírzárlat van, még egy kamu dumát sem lök neked.... Ez már a pofátlanságon túl van 😞 Főleg hogy írod, jól megvoltatok!
102/221 A kérdező kommentje:
Most írt,hogy most indul és kb 1.5 óra múlva ér haza.Egy a baj,most így nem tudom bevárni,ahhoz már késő lesz,hogy ne legyek otthon és lehet gyanakodna,ha nem vagyok otthon,mivel a kulcs nálam van.
2019. okt. 20. 18:47
103/221 anonim válasza:
Akkor gyorsan szaladj el gyógyszertárba, valami gyógyszerért, hogy beteg lettél, és sürgősen ki kellett mozdulnod a házból (fájdalomcsillapító, széntabletta, stb) Vagy hogy ezek akár egy barátodnak kellettek (kérj meg valakit telón, hogy írjon neked Messengeren (írásos bizonyíték), hogy vigyél valami el neki, stb)
104/221 anonim válasza:
Ez lehet utazótáska, könyv, vezeték, szerszám, stb...
105/221 Savlekotő válasza:
Nem tudom,buszon még nem találtam,vonaton sokszor mondjuk én 90% ban a saját mobil netem használom.
Vegyél valami vacsorát mond neki h azért ugrottál el..
106/221 A kérdező kommentje:
Az a baj,ha még sem a saját kocsijával van,akkor nem fogom tudni mikor indulhatok vissza.Így lehet jóval előbb ér haza mint én.Az egy kicsit gyanús lenne szerintem.
2019. okt. 20. 19:04
107/221 anonim válasza:
google maps timeline? ha be van kapcsolva a gps-e, akkor látod merre jár vagy járt minden egyes nap.
108/221 A kérdező kommentje:
ma 19:07
Nem ismerem annyira timelinet.Hogyan működik?
2019. okt. 20. 19:14
109/221 A kérdező kommentje:
Ja dehogynem ismerem,azt utólag vissza lehet nézni az igaz.
2019. okt. 20. 19:16
110/221 anonim válasza:
Nem tudom, hogy be tudsz-e lépni az e-mail fiókjába otthonról, illetve, hogy egyáltalán gmail-es van-e neki. Ha igen, akkor belépsz, keress rá arra, hogy Google Maps Timeline, és ott a linkre kattintva vissza tudod keresni, hogy melyik nap melyik percében hol járt, ha ne van kapcsolva a gps a telefonján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!