Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a gyanúm hogy barátnőm megcsal? Ti nyonoznátok? Gyanakodnátok ilyen esetben?
Hát erre kíváncsi leszek. Majd írj mi volt.
De anélkül is kiderülne, ha nem túrázni megy: pl képeket tuti csinál a helyről ilyenkor az ember. Az autóra meg megkérdezném, a parkolóban hagyta-e akkor, nem volt-e gáz az úton?
(Az hogy a kocsit nem ott hagyta, lehet amiatt is ha pl simán lekéste a buszt és azért ment vele, meg kell kérdezni. - Ha simán tagadja csak, mert uyge nem tudja, hogy te ezt tudod, akkor ja..)
Másrészt most bocsi: de ha tényleg oda is ment, egy túratárssal is megcsalhat. Na de nem akarom ezt ragozni., csak eszembe jutott.
ma 19:54
Várom a trükköt:)
Az senkiben sem merült fel, hogy tényleg túrázni ment? - Csak éppen a szeretője is ott van :)
Attól, hogy reggel megnézed ott van-e (a busz, a csapat, vagy konkrétan Ő), még nem leszel okosabb.
Egyik lehetőség, hogy követed, és nézed mit csinál, de tuti le fogsz bukni, és az oltári ciki lesz :)
(Valószínű erdőben mennek, és ritkák a levelek, minimum 200-300 méter távolságra kellene lenned egy jó távcsővel, hogy ne legyél felismerhető, de ráláss a csapatra.)
A tanácsom, hogy vidd egy haverodat is (olyat, akit nem ismer), és küld el, hogy kövesse, így észrevétlenül tudja figyelni, hogy pontosan mit csinál, és nem lesz feltűnő.
Amúgy én ezt régen eljátszottam, szerelmes voltam egy csajba, a magánnyomozó haverom meg folyton nyomozott utána (a haverom egyfajta üzleti érdekeltségből csinálta, hogy üzleteljek vele, szóval nem sajnálta a pénzt). Pl. egyszer volt egy vicces eset, már 2 éve nem láttam a csajt, arra mentem ahol lakik, és kíváncsiságból felhívtam a haverom, hogy mit tud róla (ott lakik-e, hol dolgozik, ilyesmi egyszerű dolgok)...
Fél óra múlva visszahívott, hogy nyaral, Kölnback-ban van, a Fehérvár travellel utazik, két nap múlva Párizsba megy, szombat este érnek haza a lánchídhoz, megadta a buszsofőr számát, felhívhatom, beszélhetek vele, akkor élő képet kapok, hogy pontosan mi van a csajjal... hát, leesett az állam :)
ma 20:49
Igen ez nekem is megfordult a fejemben,hogy tényleg csapatban vannak és ott van az ember is,csak egy bökkenő,az autója nincs ott a Tesco parkolóban,szóval nem biztos,hogy ez csapatos túra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!