Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyonyoru kirakat facebook csaladnak illik szolni hogy apuci az asszisztenset szereti es dugja?
Igen, ugyanazt gondolom, amit az első.
Egy ismerősömnek sokáig viszonya volt egy házas férfival. A nő tudott róla és ezek ellenére is vele maradt, (bár szerintem ő volt a legnagyobb hülye) de napi szinten családi fotókat posztolt, meg nagy szerelem, meg hasonlók.
jajj basszus....
a világnak a tökéletes életet kell mutatni, hogy boldog vagy ha van családod az is boldog, és mindenki kibacott boldog és mindenki szereti egymást :)
Tudod te, hogy mennyi ilyen család van?
(amúgy persze hányinger)
És sok esetben nem is 1 ember tudja, hogy az csak látszat és kétszínűség.
Én is voltam szeretője egy nőnek, és ugyanúgy pózólt facebookon a lányaival férjével is mintha misem történt volna.
Ráadásul már korábban nem is 1x csalta meg a férjét, és a férje mégis vele maradt.
Felesleges az egész. Ne foglalkozz vele.
Lehet valoban tudja a feleseg csak a harom gyerek miatt inkabb turi.
Fura azert.
Minek a kirakat ha nincs benne semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!