Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon,instagramon minen happy aztàn szakítanak?
Szerinted aki valóban boldog, az azzal van elfoglalva, hogy kipakolgassa az életét közösségi oldalra és nem azzal, hogy megélje a boldogságát? Én még olyat nem láttam :)
Nyilván nem arról beszélek, ha valaki kitesz néha fotókat nagyobb eseményről vagy közös élményről, hanem azokról, akik állandóan minden szirszart megosztanak nyolcvanezer szívecskével és nyilvános nyáladzással.
Én nem gondolom, hogy minden esetben képmutatás, de mindenképpen valamiféle önigazolás vagy unaloműzés vagy hasonló áll a háttérben.
Alapvetően szerintem teljesen normális, hogy az ember szereti megosztani a boldogságát, a fájdalmait meg nem, viszont a folyamatos online nyáladzás meg romantikázás nekem túl izzadságszagú és fölösleges és tinigyerekes még akkor is, ha mondjuk a pár tényleg boldog együtt.
Szerintem szükségtelen és pár ególöketen ("Jajj de szépek vagyotk együtt!" és társai) túl sok hozzáadott értéket nem képvisel.
Ezen kívül számomra borzasztóan bizarr az, ha valakinek a lényét egy az egyben meghatározza a párja és valakinek a lénye teljesen egybefonódik egy másik emberével.
Pl. ha megnézem egy ember instagram fiókját és minden 2. képen a párjával van, akaratlanul is elgondolkozom, hogy ennek az embernek vannak-e önálló gondolatai, önálló hobbijai és érdeklődési köre, azaz önálló személ-e vagy csak asszimilálódik az éppen aktuális párjához.
Egyszer szeretője voltam egy házas nőnek.
Volt egy lánya 17 éves volt és férje ugye.
Nem én voltam az első akivel a feleség félrelépett.....
És mindenhol ez ment a környezetüknek magának mindenkinek azt kellett mutatni a közösségi oldalakon, hogy ők a tökéletes boldog család, és mennyire szeretik egymást. Ráadásul a férje és a drága kislánya is mindent megkapott.
Ezt kell mutatni.
Még is hányszor látni azt, hogy valaki kiírná, hogy jajj de rossz szakítottam...blabla bla
Ez a kedvenc videóm :
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!