Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyonyoru kirakat facebook csaladnak illik szolni hogy apuci az asszisztenset szereti es dugja?
Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 16:11
21/38 anonim válasza:
Amúgy a főnököm pl családi eseményekre is meghívja a szeretőjét. Együtt van mindenki. Feleség, férj, gyerekek és a szerető.
22/38 anonim válasza:
21-es: milyen romantikus lehet :)))
23/38 anonim válasza:
"Mindenki tudja a cegnel. Nem tul nagy titok"
Mindenki látta? Vagy csak inkább a szokásos munkahelyi pletyka.
24/38 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy az asszisztensét szereti? És azt, hogy dugja?
Mondta az apuci neked és láttad a két szemeddel?
Mert ha nem, addig az egész csak egy pletyka.
25/38 anonim válasza:
Nem te vagy a sors keze. Patkanysag belekavarni az igazsag neveben.
26/38 anonim válasza:
Figyelj, adott egy anyuka két gyerekkel (10,1 éves). Nem rég építettek házat, azt hiszi tökéletes az élete. A férje le fekszik vele állítólag. Diplomás nő, nem hiszem el, hogy olyan buta, hogy nem jött meg rá, hogy munka előtt, után szeretohoz jár a férje. Én már csak tudom mert velem csalja. Hagyd őket. Az ilyenek meg is érdemlik egymást 😂🤭
27/38 anonim válasza:
Szerintem semmi közöd hozzá. Foglalkozz a saját dolgoddal!
28/38 anonim válasza:
Dehogy is eszedbe ne jusson! Gyerekek vannak! Sérülékenyek! Pont azért kellene befognod a szád mert átélted ezt! Gondolod ha szétszaggatsz egy családot az jobb? Ez az ő dolguk, felnőtt emberek! Nyilván a feleség se hülye ismeri a férjét nem gondolod?
29/38 anonim válasza:
Nekem is vannak screenshotok ilyen házas férfiról, melyben részletesen leírja hogy hány csajjal csalta meg a feleségét.
Én is gondolkodtam rajta szólni kellene a feleségének de valahogy nem tudom elhinni hogy ezt hogy nem veszi észre a pali felesége...
30/38 anonim válasza:
Ha valaki tudna róla hogy a párom ilyet csinál, akkor elvárnám hogy szóljon nekem. Mindenkinek jár egy esély hogy dönthessen akarja-e folytatni a kapcsolatnak nevezett valamit amiben van.
"vétkesek közt cinkos aki néma"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!