Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszantartó lehet egy ilyen felszínes kirakat-kapcsolat?
Figyelt kérdés
Ahol a két fél folyton egymásnak bizonygatja a közösségi oldalakon hogy mennyire szeretik egymást, millió szívecske, nyálas szövegek, stb. A képeikről meg lerí egy kilóméterről, hogy erőltetett mosolyok vannak, nem tűnnek szerelmesnek egyáltalán. Az ilyen kirakat-kapcsolatoknak mi értelme van? Ennyire csak a környezetük visszajelzései számítanak, a saját boldogságuk nem?2020. máj. 17. 20:50
1/12 anonim válasza:
Féltékeny vagy és arra vágysz, hogy bárcsak te lehetnél kapcsolatban azzal a csajjal/sráccal? Mert nagyon így hangzik.
3/12 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok, nem támadásokat.
2020. máj. 17. 21:04
5/12 anonim válasza:
Nem kell azt hinni, hogy minden hazugság amit a facebookra kirak egy pár. Lehetnek valóban boldogok és szerelmesek, csak nagyon közlékenyek. :) Az erőltetett mosolyról kép nélkül nem tudunk nyilatkozni, lehet hogy csak te látod bele.
7/12 anonim válasza:
Amúgy 1-2 ilyet én is ismerek.
KB napi szinten rakosgatják ki a közös képeket stb szerintem ezt nem kéne világ valagára posztolgatni.
8/12 anonim válasza:
Kb ennyire agyhalott ez a világ. Nem másoknak, max egymásnak kellene bizonyítani hogy szerelmesek.
9/12 anonim válasza:
Ja még annyi, hogy azt imádom amikor az ilyen nők 1 évvel később ugyanezt teszik.... Ő életem szerelme újabb 1 évvel később új pasi... Ő életem szerelme...
10/12 anonim válasza:
9-es, es ez miert faj neked ennyire? Nem mindegy számodra, hogy mas mit csinál, őszintén? 😃 senkinek semmi köze hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!