Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszantartó lehet egy ilyen felszínes kirakat-kapcsolat?
Mind a kettő fèl az exeket akarja idegesíteni ès egymast használják fel pèldául Júlika azt hiszi Pistikèt használja a kèphez közben Pistike is Júlikát hasznalja az ő exènek tehát látjátok milyen hűű de boldog vagyok ...nem vagyok szomorú már miattad kedves ex .
A normális kapxsolat okè okè felrak pár kèpet havonta mondván mèg èlünk de naponta óránkènt kènyszeres ,beteges, szeretet èhsèg lájkok számolgatása az nem valódi èrzelem
Ez nem irigység, én is ismerek ilyen párokat.
Nem egyről kiderült (közös ismerős által), hogy nagy gázok vannak (többszöri szakítás, ''szünetek'', veszekedés), közben a közösségi oldalakon millió közös kép arról hol jártak, mit ettek, nyálas szövegek és idézetek, kommentek egymás képei alá......
Sok esetben ezekben a kirakatkapcsolatokban ill. házasságban élők pasi tagja nekem (gondolom másnak is) írkalt és nekem fikázta a barátnőjét/nejét. XD (Miközben mindennap szerelmes posztokat osztottak meg). Konkrétan le akartak ezek a csávók feküdni velem.
Lehet vannak tényleg boldog párok akik csak közlékenyek, mióta jópár ilyen ''így szeretjük egymást úgy szeretjük egymást'' párocskából írtak nekem pasik, nem hiszek abban amit neten látok.
Ha én együtt vagyok valakivel, vele akarom megélni a pillanatokat, nem feltölteni képeket hogy gyűljenek a lájkok és dicsérő kommentek.
Habár mióta sok nős ''álompárban'' élő pasi írt nekem, elbizonytalanodtam.
Kiábrándultam a kapcsolatokból, házasságból, attól félnék az én férjem is suttyomban más csajoknak írogatna, engem szidna és őket fűzné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!