Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszantartó, boldog párkapcsolatra azoknak van a legnagyobb esélyük, akiknek minél kevesebb parterük vagy semmilyen kapcsolatuk nem volt még?
Egyik előadáson hallottam ezt. Az egész olyan, mint egy kaszinó, ahol vannak zsetonjaid és minél többször eljátszod, annál kevesebb esélyed van egy hosszantartó, boldog párkapcsolatot találni.
Ez elgondolkoztatott, mert akinek túl sok partnere volt ő nem tudja annyira értékelni az új partnerét. Úgy tekint rá, mintha vett volna egy új cipőt, amit sok használat után eldob és keresi a következő eldobható cipőt. Ezzel szemben, akinek volt 1-2 kapcsolata vagy esetleg egy sem, ők jobban tudják a másikat értékelni.
Szerintem ez baromi nagy fasság, bár elnézést. Nem attól fogod jobban vagy kevésbé értékelni az adott párkapcsolatod, hogy előtte hány partnered volt, hanem a kapcsolat minőségétől és a kettőtök kompatibilitásától/hozzáállásától lesz különleges egy-egy kapcsolat. Hiába kerested egész életedben a "nagy Ő-t", és próbálkoztál olyanokkal, akikről azt hitted, hogy ők lesznek azok, ha időközben kiderült hogy a másik nem ugyanígy látja, vagy hogy mégsem illetek össze.
Szerintem nincs ilyen szabály, van, aki egyből megtalálja élete párját, valaki meg csak az 50. próbálkozásra ismerkedik meg valakivel, aki mellett le tudja élni az életét. A kaszinós hasonlatod max csak abból érvényes ilyen helyzetben, hogy ugyanúgy a vakszerencse szabja meg, mikor találkozol _vele_, mint azt, hogy a rulettgolyó hova esik végül.
Itt a legtöbben nem fognak egyetérteni vele hiszen cserélgetik a párjukat és "boldogok"..
És speciel teljesen egyetértek vele. És nem is fog megkapni olyan akinek nem én vagyok az első..
2xf
Minél kevesebb kapcsolatod volt, annál kisebb a valószínűség, hogy belecsússz abba, hogy "na ez is olyan, mint a többi", ahelyett, hogy energiátfektetnél a kapcsolat javításába. A zsetonok az illúzió, amik rábírnak némi rugalmasságra. Minél kevesebb van, annál több okod lesz szakítani, ha valami nem tetszik.
31/f
Igazából szerintem ez pl azzal függhet össze hogy akinek sok kapcsolata volt az forróvérűbb, mint aki megfontoltan csinálja:)
Ha valaki nagyon tüzes akkor lehet hogy gyorsan kiég a kapcsolatban aztán vége lesz és megint gyorsan beleszeret xy-ba.
Viszont aki nyugodtabban ismerkedik és nem egyből pusztul bele ha a másik nem az övé, annak szerintem tartósabbak lesznek az érzelmei:)
5!
haragudj de nagyon gáz vagy!
elmondasz mindennek a válaszomért aztán leírod ugyanazt a szitut..
a kérdés kevés vagy semmi kapcsolati múltról szól
én válaszoltam a semmire te meg a barinőd nevében a kevésre (kettő)
akkor tulképp minek és kit kell leh.lyézni?
ha szövegértéshiányos nevelést kaptál akkor próbálj meg figyelemmel kompenzálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!