Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért jelölte be a szeretőm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jelölte be a szeretőm a feleségemet Facebook-on?

Figyelt kérdés

Munkahelyről ismertem meg a csajt, nagyon sokáig semmi nem történt köztünk, mert zavart, hogy milyen fiatal. Tulajdonképp csak kétszer voltunk együtt, úgy tűnt, ő sem akarná folytatni már, megbeszéltük, hogy ezzel vége és nem bolygatjuk fel a másik életét. Ez már több, mint egy éve volt, kb. azóta nem is hallottam felőle, párszor írtam neki, pl. a születésnapjára, de nem válaszolt egyszer sem. Erre ma bejelölte Facebook-on a feleségemet. Ő már régebben is tudta, hogy ki a feleségem, egyszer rá is kérdezett nálam. Nem mondom, kisebb szívinfarktusom volt, mikor megmutatta a feleségem, hogy nézzem már, ez a csaj bejelölte és a 3 közös ismerősükből én vagyok az egyik.

Kell félnem szerintetek? Árulkodni akar? Nem tűnik egy bosszúálló embernek.

2021. jan. 31. 17:09
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
91%
Remélem elmondja, mekkora féreg vagy.
2021. jan. 31. 19:16
 22/43 anonim ***** válasza:
27%
Nem kell aggódni szerintem. Eszébe jutottál és ennyi. Lehet megbántottad a végén, ő akarta volna még?
2021. jan. 31. 19:16
 23/43 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom, hogy megbántottam volna őt, persze nem tudhatom, hogy az ő fejében mi játszódik le, az biztos, hogy amikor megbeszéltük, hogy vége a dolognak, kicsit sem tűnt mérgesnek vagy ilyesmi, de hát lehet persze, hogy azóta már máshogyan gondolkodik erről. Az viszont biztos, hogy azóta én többször is próbáltam közeledni felé, nem szexualitás terén, csak szimplán érdeklődtem, és arra sem méltatott, hogy válaszoljon nekem.
2021. jan. 31. 19:20
 24/43 anonim ***** válasza:
97%
Akkor megbántottad. De miért akarna bosszút? Lehet a következő pasija is otthagyta. Finoman azért megkérdezném mi a francot akar
2021. jan. 31. 19:26
 25/43 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem lapíts mindkét nőnél a témában, ha szerecséd van, feledésbe merül minden részről.
2021. jan. 31. 19:30
 26/43 anonim ***** válasza:
98%
Akkor mondjuk nem, ha beszélgetni kezdenek:)
2021. jan. 31. 19:32
 27/43 A kérdező kommentje:

Hogy érted?

2021. jan. 31. 19:34
 28/43 anonim ***** válasza:
75%
Én nem szólnék semmit.Nincs bizonyíték,beszélgetni meg munkaügyben is lehetett.
2021. jan. 31. 19:34
 29/43 anonim ***** válasza:
98%
Arról beszélek amitől te is félsz. Az ex elkezdi tájékoztatni a meglévőt. Ebben egy kört futnék az exnél. Erre kell valamit mondania.
2021. jan. 31. 19:36
 30/43 anonim ***** válasza:
86%
Jo nagy fereg vagy, remelem megtudja a nejed
2021. jan. 31. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!