Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért jelölte be a szeretőm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jelölte be a szeretőm a feleségemet Facebook-on?

Figyelt kérdés

Munkahelyről ismertem meg a csajt, nagyon sokáig semmi nem történt köztünk, mert zavart, hogy milyen fiatal. Tulajdonképp csak kétszer voltunk együtt, úgy tűnt, ő sem akarná folytatni már, megbeszéltük, hogy ezzel vége és nem bolygatjuk fel a másik életét. Ez már több, mint egy éve volt, kb. azóta nem is hallottam felőle, párszor írtam neki, pl. a születésnapjára, de nem válaszolt egyszer sem. Erre ma bejelölte Facebook-on a feleségemet. Ő már régebben is tudta, hogy ki a feleségem, egyszer rá is kérdezett nálam. Nem mondom, kisebb szívinfarktusom volt, mikor megmutatta a feleségem, hogy nézzem már, ez a csaj bejelölte és a 3 közös ismerősükből én vagyok az egyik.

Kell félnem szerintetek? Árulkodni akar? Nem tűnik egy bosszúálló embernek.

2021. jan. 31. 17:09
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
94%

Így hogy látta a feleséged, már ne töröld ki mert gyanús lesz. Hát nem irigyellek.

Ha nem akarna semmit akkor miért jelölte?

2021. jan. 31. 17:53
 12/43 anonim ***** válasza:
93%

Igen, ez jó ötlet. Hadd világosodjon meg az asszony :)

2021. jan. 31. 17:55
 13/43 A kérdező kommentje:
Akkor mégis mit csináljak? Próbáljam megbeszélni a csajjal, hogy ő vonja vissza a jelölést? De tuti biztos vagyok, hogy nem válaszolna nekem...
2021. jan. 31. 18:08
 14/43 anonim ***** válasza:
93%

Ne csinálj belőle ügyet.

Minél jobban kapálózol, annál inkább beleragadsz a csapdába.

2021. jan. 31. 18:11
 15/43 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ne szólj,mintha nem tudnál róla. Lehet hogy kattant a csaj aztán csinál valamit, ki tudja.
2021. jan. 31. 18:12
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálnék rá.De az is lehet hogy ki akar tálalni.Ha nincs ellenes semmi bizonyítéka(levelezés pl.)akkor nincs miért aggódni.
2021. jan. 31. 18:36
 17/43 anonim ***** válasza:
79%
Bár én nem vagyok az a nagy megcsalós típus és feleségem sincs de én ha kolléganővel kavartam akkor mindig egy sima dominos telefonról írtam sms-t mikor találkozzunk. Így ha kavarni akart volna bármivel a munkahelyemen vagy az aktuális barátnőmnél akkor sem lett volna semmi bizonyítéka. Sosem szabad saját névről csajnak írogatni facebook-on főleg ha feleséged van, mert azok évek múlva is megmaradnak a csajnál még ha te ki is törlöd. Haverom járt már úgy, hogy kb 2 évvel később úgy döntött a szerető, hogy bekavar az aktuális kapcsolatában. Nem volt egyszerű kimagyarázni, hogy már évek óta nem is beszéltek és csak futó kapcsolat volt.
2021. jan. 31. 18:48
 18/43 anonim ***** válasza:
85%
Huh remelem kopni fog.
2021. jan. 31. 18:56
 19/43 anonim ***** válasza:
94%
Hát a helyedben eleve elkezdenék hazudni arról a feleségednek, hogy kattant a csaj és sokak életébe bekavart már, így megelőznéd az esetleges leveleket. Ha nagyon ügyes vagy egy tiltást is ki tudsz csikarni, viszont arra fel kell hívnom a figyelmed, hogy ha köpni akar a szerető, akkor fog találni csatornát rá...
2021. jan. 31. 18:58
 20/43 A kérdező kommentje:
Hát közvetlen bizonyítéka nem lehet, olyanok viszont sajnos vannak, hogy többször beszéltünk Messengeres hívásban kb. fél órákat meg egyszer megkérdeztem az egyik este után, hogy rendben hazaért-e és nem voltam-e vele bunkó. Amúgy addig nem akarom ezt a témát nagyon felhozni a feleségemnél, amíg komolyabbra nem fordul a dolog, mert még mindig bízom abban, hogy nem akar köpni és most csak bonyolítanám a helyzetet, ha a semmiből elkezdenék róla beszélni.
2021. jan. 31. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!