Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelölte be a szeretőm a feleségemet Facebook-on?
Munkahelyről ismertem meg a csajt, nagyon sokáig semmi nem történt köztünk, mert zavart, hogy milyen fiatal. Tulajdonképp csak kétszer voltunk együtt, úgy tűnt, ő sem akarná folytatni már, megbeszéltük, hogy ezzel vége és nem bolygatjuk fel a másik életét. Ez már több, mint egy éve volt, kb. azóta nem is hallottam felőle, párszor írtam neki, pl. a születésnapjára, de nem válaszolt egyszer sem. Erre ma bejelölte Facebook-on a feleségemet. Ő már régebben is tudta, hogy ki a feleségem, egyszer rá is kérdezett nálam. Nem mondom, kisebb szívinfarktusom volt, mikor megmutatta a feleségem, hogy nézzem már, ez a csaj bejelölte és a 3 közös ismerősükből én vagyok az egyik.
Kell félnem szerintetek? Árulkodni akar? Nem tűnik egy bosszúálló embernek.
Ezért nem szabad ilyenekbe belemenni. Mert míg egy férfi ezt tudja kezelni (persze vannak megszállott, beteg, pszichopaták, akik zsarolják aztán a csajt), addig egy nőnél kattannak egyet a hormonok, elolvas valami horoszkópot vagy nők lapjás cikket, hogy lakoljanak a szemét férfiak, esetleg egy közeli barátnőjével vagy a családjában történt megcsalásos móka és máris 180 fokos fordulatot vesz és átvedlik igazság bajnokává.
Miközben - ha tudta, hogy nős vagy - erkölcsileg ő is ugyanúgy sáros, mert belement veled egy kapcsolatba.
Nem saros ugyanugy , mert o szingli.
Jo hogy nem mar meg a kerdezot kell sajnalni es a no a szemet egyedul
Ezert vagytok ti ferfiak ennyire undoritoak.
Evolucios szakadek valaszt el titeket a noktol
Szerintem készülj fel lelkileg, mert az exszeretőd nemhiába jelölte be a feleségedet. Valamiért ő sértve érzi magát. Egy sértődött exszerető a legveszélyesebb.
A helyedben nem csinalnék semmit, csak lapítanék, mert ha közeledsz azt fogja felhasználni, ha távolodsz, jobban besértődik. Maradj semleges és készülj fel a legrosszabb forgatókönyvre.
Szerintem pedig vedd fel vele újra a kapcsolatot.
Még valami jó is kisülhet a dologból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!