Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szóljak a feleségének hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak a feleségének hogy a férje megcsalja több mint egy éve? Mit tegyek? Rengeteg lánnyal szórakozik a pasi a háttérben szóljak a feleségének?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit csináljak.

Azt mondom nem érdekel, nem foglalkozok vele.

Azután hirtelen élőjön egy gondolat, hogy nem kéne szólni a feleségének ha én ezekről tudok?! Olyan mintha végig néznék valami rosszat és ne szóljak? Nem tudom mit csináljak... Fordított esetben nekem is rosszul esne ha valaki tudna erről és nem szólna nekem...

2020. dec. 11. 19:37
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Én megköszönném, ha szólnál. Pláne, hogy mindennek elmondja a háta mögött. Gyerek van?
2020. dec. 13. 17:39
 32/33 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy az, Detti?
2020. dec. 14. 08:15
 33/33 anonim ***** válasza:
35%
Elmondtad kérdező? Mi történt?
2021. jan. 16. 03:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!