Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak a feleségének hogy a férje megcsalja több mint egy éve? Mit tegyek? Rengeteg lánnyal szórakozik a pasi a háttérben szóljak a feleségének?
Nem tudom mit csináljak.
Azt mondom nem érdekel, nem foglalkozok vele.
Azután hirtelen élőjön egy gondolat, hogy nem kéne szólni a feleségének ha én ezekről tudok?! Olyan mintha végig néznék valami rosszat és ne szóljak? Nem tudom mit csináljak... Fordított esetben nekem is rosszul esne ha valaki tudna erről és nem szólna nekem...
Nálam is próbálkozott a
,, férfi,, de én elutasítottam őt.
ma 19:41
Azért van hozzá egy kis közöm mégpedig annyi hogy kib@szottul
sajnálom nyomorult nőt.Te nem tudod hogy veri át a feleségét. Ha értelmes hozzászólás érkezik szívesen leírom.
Én, ha a feleség helyében lennék, tudni szeretném.
Ez amúgy egy "jó" magyar mentalitás, hogy ne szólj bele, nem a te dolgod.
Én nem értek egyet ezzel, és utálom, ha valaki elsunnyogja az ilyen infót. Egy élete van annak a feleségnek is, az évek mennek.
Ezaz... Állandóan arra gondoltam hogy nem avatkozom bele ebbe az egészbe, mert előbb utóbb ígyis úgyis lebukik a pasi... Idő kérdése.
De ez már egy éve megy. És akkor jött a gondolat hogy hééé nem kéne szólni a feleségnek hogy tudja mialatt a pelenkás korú gyereket neveli, azalatt a kedves férje egyszerre több lánnyal kavar hétvégén? Nagyon durva! Én ezt végig nézem? És nem szólok? Tényleg nem tudom mit tegyek..m
ehhez szerintem tudni kéne, hogy milyen mértékben csalja meg
de azért a valószínű válasz az, hogy szólj
valszeg tönkremegy a házasságuk, de legalább szegény nő még időben kiláball belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!