Mivel győzhetném meg? Lehetne egyáltalán szerintetek? (Lent)
Mondd el neki, hogy ha a feleségét megcsalja akkor őt is megcsalná, ha csak kalandként tekint rá akkor meg gondoljon bele, reggel az egyiket d.gja este meg a másikat, ez gusztustalan
Ilyen egy normális erkölccsel élő ember gyomra nem visel el
Nem tudom, mennyi esélyed van rá, hogy meggyőzd.
Azt nem csodálom, h az általad leírt esetben lepergett róla, amit mondtál. Ő abban kért (szerintem) segítséget, h mit kezdjen a neki írkáló rokonnal, nem pedig erkölcsi kioktatást akart arról, h fejezze be a viszonyát.
Ha így beszélgetsz vele, akkor csak egyre inkább el fog zárkózni tőle.
Esetleg próbálj meg úgy beszélgetni vele,hogy nyitott vagy arra, ő mit mond, mit érez. Lehet, h kiderül, neki is vannak kétségei - nem feltétlenül erkölcsiek, de lehet, h tart attól, h a férfi el fogja hagyni stb. Jó lenne, ha te úgy tudnál vele beszélgetni, h nem egy őt elítélő emberként állsz vele szemben, hanem a gyermekeként, aki aggódik érte. Mert az csak az egyik része, h erkölcstelen a ffi feleségével szemben, amit csinál, de méltatlan saját magával szemben is. Ráadásul az ilyen kapcsolatoknak nagyon sokszor tényleg az a vége, h a pasi csak egy kis szexet akart, és aztán szépen lerázza a nőt, marad a feleségénél.
De van vmi, amit nem tudsz (gondolom), mégpedig az, h mennyire komoly a kapcsolatuk, és h milyen a házasságuk. Mert bár valóban a hűtlen ffiak egy részének ez a tipikus dumája, h "rossz a házasságom, válófélben vagyunk, téged szeretlek", de azért volt már olyan a világtörténelemben, h ez igaz volt, és valóban egy rogyadozó házasságból kilépő ember kezdeményezett új (tartós) kapcsolatot.
És ezt kívülről nem tudhatod, meg ha csak elítéled az anyukádat, akkor sem. Csak akkor tudhatod meg, ha beszélgetsz vele. (Persze lehet, h akkor sem).
5-ös, ez nem egy helyzet, amibe véletlenül "belekerülök", hanem vagy csinálom vagy nem. Én nem csinálnám semmilyen esetben sem, mert gerinctelen dolog (főleg a foglalt fél részéről, de ez engem sem mentesítene teljesen a felelősség alól).
Nem részletezem, de végül megoldódott egyébként. Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!