Hogyan győzhetném meg a szüleimet, hogy életmódot váltsanak?
Sajnos sehogy!
Én is kiskorom óta azt hallom/látom a szüleimtől, hogy a zöldség az fúj, a zsíros hús mellé csak krumpli vagy rizs jár, ha netán saláta van, az sem zöld, hanem valami majonézzel nyakonöntött tocsogós förtelem, gyümölcs néhanapján, de a legtöbb abból is mérgező, a teljes kiőrlésű vagy magvas kenyér az sz*r...
Még csak 50 év felett vannak épphogy, de már egy halom egészségügyi problémával küzdenek. Persze nem hiszik el, hogy az egészséges életmód, és kezdetnek az egészséges étkezés sokat segítene, mert ugye "zölddel" nem lakik jól az ember.
Tragikus... a saját hülyeségük miatt fogom őket egyszer elveszíteni, annyira tudom :(
Igen, nálunk is sokszor ez van harmadik. Csak az a baj, hogy nekünk is ezt tanították meg, és az öcsém most is ezt tanulja el tőlük. Nekem ez nagyon nem tetszik.
Én is félek, hogy emiatt bajuk lehet, de azért nem adom fel könnyen, valamit tenni fogok értük :)
Semmi baj a szüleid étkezésével, bár gyümölcsöt ehetnének többet.
Semmivel sem egészségesebb a korpás kenyér, mint a fehér. Csak ma ezt akarják elhitetni mindenkivel. A Malomiparnak el kell adni a korpát is.
A nagyszüleim sem esznek ilyen egészségesnek hirdetett ételeket, mégis egészségesek, még 80 évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!