Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak a feleségének hogy a férje megcsalja több mint egy éve? Mit tegyek? Rengeteg lánnyal szórakozik a pasi a háttérben szóljak a feleségének?
Nem tudom mit csináljak.
Azt mondom nem érdekel, nem foglalkozok vele.
Azután hirtelen élőjön egy gondolat, hogy nem kéne szólni a feleségének ha én ezekről tudok?! Olyan mintha végig néznék valami rosszat és ne szóljak? Nem tudom mit csináljak... Fordított esetben nekem is rosszul esne ha valaki tudna erről és nem szólna nekem...
Amikor engem megcsalt a barátom, szinte a fél évfolyam tudta, de senki nem szólt. Aztán amikor egyszer lebukott egy másik lánnyal és szakítottam vele, akkor mondták el, hogy amúgy korábban is volt másokkal. Azóta is tüske van bennem, örültem volna ha elmondják.
Szerintem mondd el, de tényleg csak akkor ha van bizonyítékod. Az, hogy bepróbálkozott nálad nem elég.
Ha félsz, hogy utána bosszút állna a férfi, akkor tedd névtelenül.
Hogyha nálad is próbálkozott írj a felesegének,hogy a férje kikacsintgat. Nem akarsz neki rosszat,te nem mentél bele mert tudtad,hogy nős.
Férfi kollégámat a felesége csalta 1 évig miközben ő nonstop dolgozott,hogy a feleségnek és a 2 kisgyereknek mindene meglegyen. Azt mondta,hogy a legfájóbb az,hogy mindenki tudta,de senki sem mert szólni. Csak egy apró jel kell és lebukik a csalfa.
Te leszel minden rossz,de jobb elmondani ,ha a lelkiismereted nem hagy nyugodni.
Nem nyitott kapcsolat.
Minden lánynak egyedül lévő pasiként mutatkozik be.
A barátnőmnek is írkált hetekig, ugyanaz a séma. Ő egyedülálló, gyermektelen, egyedül él.
Ha ez a nö jó barátnőd, akkor szólj. Ha idegen, akkor ne.
Szerintem téged baromira nem érdekel a nő, csak szeretnéd megszivatni a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!