Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak a feleségének hogy a férje megcsalja több mint egy éve? Mit tegyek? Rengeteg lánnyal szórakozik a pasi a háttérben szóljak a feleségének?
Nem tudom mit csináljak.
Azt mondom nem érdekel, nem foglalkozok vele.
Azután hirtelen élőjön egy gondolat, hogy nem kéne szólni a feleségének ha én ezekről tudok?! Olyan mintha végig néznék valami rosszat és ne szóljak? Nem tudom mit csináljak... Fordított esetben nekem is rosszul esne ha valaki tudna erről és nem szólna nekem...
Én is voltam ebben a helyzetben. Nekem is voltak bizonyítékaim, facebookon váltott üzenetek, meg egy hangfelvétel, amin elmeséli a megcsalás történetét.
Mikor megmutattam a barátnőnek elsőre hitt nekem. Másnap pedig felhívott, el mesélte, hogy arra jutottak, hogy a bizonyítékaim manipuláltak. Mikor rákérdeztem, hogy mégis miért tenném ezt, nem tudta rá a választ.
Azóta 2x is meggondolnám, hogy szólok-e. Valószínűleg nem tenném meg újra.
van egy kérdés:
a házasági szerződésben mi van írva megcsalás esetére?
mert sokszor az van, hogy fele-fele arányban oszlik el a vagyon, és ez ahogy kiveszem nem igazságos, mert csak a nő dolgozik
valamint van gyerekük?
és ha igen hány?
de ettől eltekintve nekem is az elmondás felé húz a szívem, de nem árt gyakorlatiasan megfontolni a dolgokat
Szerintem sem a mi tisztünk mérlegelni a házassági szerződést. Azt majd a feleség megteszi. De mindenképp joga van tudni, hogy megcsalják.
Ha anyagilag a férjére van szorulva, akkor úgysem fog elválni. A végső döntés az övé, de ahhoz fel kell nyitni a szemét.
Nem nyitott kapcsolat!
Miután elutasítottam a ,,kedves" férfit, utána kifakadt hogy házas és hogy mennyire utálja a feleségét, mindenféle bolondnak és hülyenek lehordta őt... szó szerint mindennek elmondta a feleségét, miután kifakadt...
Hülyeség az a mentalitás, hogy nem kell beleavatkozni.
Én tidni szeretnék róla, hogy megcsalnak és lépni, hogy ne menhenek pocsékba az éveim. És ha kikezdett veled is, akkor pláne van hozzá közöd. Nekem is volt hasonló, velem akarta megcsalni a pasi a csajat, elmondtam neki. Persze én voltam utána a rossz, de nem bántam meg. Én őszinte voltam, az a buta liba meg azóta is a csavoval van, aki minden szemembe jövő nővel megcsalja, de ez a nő döntése, ha hagyja, hogy feltoroljek vele a padlót, akkor csak tessék. Nekem tisuta a lelkiismeretem.
Bűnösök közt vétkes aki néma!
Mondd el, adj neki esélyt hogy boldog lehessen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!