Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégcsalást , hogy lehet jóvá tenni? É rzelem nélküli megcsalas volt. Lebuktam mert összeszedtem valamit. A feleségem kb depressziós.Dokinál voltunk.
Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 10:16
11/24 anonim válasza:
"Csak megkívántam egy nőt." Ilyen nincs. Elkezdtem írni, hogy milyen folyamat ennek a feldolgozása, adj neki időt, sok beszélgetés stb, de felesleges, ha neked ennyit jelent a hűség.
12/24 anonim válasza:
Hát de ha egy majom szintjén vagy, akkor minek neked házasság? Ahhoz fejlett érzelmi intelligencia kell. Ha neked meg ez ennyi, hogy megkívánom, megdugom, sajnálom, akkor váljatok el a fenébe.
13/24 anonim válasza:
"Csak megkivantam egy not" Mekkora vegleny vagy basszus :D A feleseged helyeben kidobnalak a francba.
14/24 anonim válasza:
Sehogy. Csalódott benned, a kapcsolatotok soha nem lesz már olyan, mint volt, már ha egyáltalán gondolkozik folytatásban.
15/24 anonim válasza:
Nyugi úgysem dob ki a kis asszonykád. Hisz egyedül semmire sem vinné
16/24 A kérdező kommentje:
Azonos a fizetésünk.
2020. nov. 5. 12:23
17/24 anonim válasza:
Úgyis megbocsájt. Ha nem tenné mar rég kidobott volna. Pancser az összes feleség
18/24 anonim válasza:
Nálam sehogy sem tudta jóvá tenni. Ezt elfelejteni nem tudnám soha,hisz ki a fene akar úgy élni,hogyha késik 1 órát akkor mindig ezen agyaljak,hogy megtette e újra,nem e nőnél van?
Ugyanmár... elváltam és azóta se bántam meg.
Biztosan van olyan aki túl lép rajta,én nem tudnék vele lenni ezek után.
19/24 anonim válasza:
Nagyon nehéz a megbocsátás, de legalább annyi lehetett volna benned, hogy gumit húzol.
20/24 anonim válasza:
Alapból a legtöbb embernek kb megbocsáthatatlan kategória a megcsalás. Viszont ez, hogy még meg is fertőzöd valamivel... A feleséged helyében én megmérgeznélek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!