Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégcsalást , hogy lehet jóvá tenni? É rzelem nélküli megcsalas volt. Lebuktam mert összeszedtem valamit. A feleségem kb depressziós.Dokinál voltunk.
Ügyes vagy, hogy házas létedre gumi nélkül baxol félre. Nem elég, hogy így megalázod a feleséged, de még valami nyavalyát is ráragasztottál.
Számomra semmivel sem tudnád ezt jóvátenni, a feleségedet nem ismerem. Próbáljátok megbeszélni, mi vezetett idáig és ki mit szeretne ezután.
Ha őszintén szereted, akkor várj. Ne sürgesd. Ahogy írják, neki most hullott darabokra az élete. Csak gondolj bele fordított helyzetben, neked hogy esne? Pluszban még rád is ragaszt valami nyavaját.
Adj neki időt! Én ha magamból indulok ki, nekem most hiába bizonygatnád hogy de engem szeretsz, úgysem hinném el. Az hogy sikerüljön feldolgozni neki is, az több hónap, de lehet hogy év lesz. Azt ovatosan mondhatod neki, hogy mit érzel, mi változott a kapcsolatban, ami miatt idáig fajult. Nehéz menet lesz, de készülj a legrosszabbra is. Bár azt nem írtad, hogy miért tetted..
Remélem még nincs gyereketek...
Egy házas férfi hogy lehet ennyire hülye...?!🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Szerintem ezt a kapcsolatot már fújhatod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!