Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégcsalást , hogy lehet jóvá tenni? É rzelem nélküli megcsalas volt. Lebuktam mert összeszedtem valamit. A feleségem kb depressziós.Dokinál voltunk.
Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 10:16
21/24 anonim válasza:
Tedd fel magadnak a kerdest h vagy-e olyan tökös, eltökelt és szereted -e annyira h akar honapokon at is kuzdesz, keresed a kedvet, barmennyit beszelgetsz vele, elhalmozod a figyelmessegeddel csak azert h enyhitsd a csalodottsagat es ujra bizzon Benned.
Nem?
Akkor kb keszpenznek veheted h nem bocsat meg, max vagy azert nem lep le mert inkabb lecserel masra es addig var vagy mert fugg Toled es nem tud lelepni.
Ami Rajtad mulik h igyelszel, de igy is 50-50 esely
22/24 anonim válasza:
Iszonyatosan sajnálom a feleséged. :(
23/24 Kincső4 válasza:
Én is sajnállom. Biztos nem ezt érdemelte. Nem gondoltál a következményre. Ösztönlégy vagy.
24/24 anonim válasza:
Nem könnyű a helyzet. Sajnos elcseszted mert ha kapsz is esélyt, hogy jóvá tedd, semmi nem garantálja, hogy a feleséged valaha túllép ezen. Ha tudsz normálisan funkcionálni akkor egy életen át legyél normális. Talán akkor de ha kicsit is bizonytalan a helyzet az első gondolata az lesz, hogy egyszer már megtetted. Szerintem tedd fel a kérdést, hogy nem érdemel meg olyat, aki megbecsüli és tiszteli? Csak azért, hogy unalmadban újra megalázhasd ne akard magad mellett tartani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!