Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki megcsalja a házastársát vagy bigámiát követ el, attól néha miért tiltja el a másik házastárs a gyereküket?
Én leírtam hogy bűncselekmény mit kell privátozni. Nem kell olyan nagy fantázia hogy tud a miértet.
Ez nem szimpla megcsalás.
Képzeld magad a házastársak helyzetébe. Hazugságra épített házasságok. Én csak írtam hogy az bűncselekmény és aki ilyet csinál ki tudja még miben ludas. A bíróság, gyámügy is dönt ilyen kérdésben nem csak a feleség.
De a gyerek mentális egészségének nem biztos hogy jót fog tenni ha apuka szerelmi tanácstalanságát kellene néznie és ha apuka ennek ellenére ujra többszörös házasságba kezd akkor az milyen lesz a gyereknek mikor azt látja hogy a többi ovis vagy sulis társának csak egy apukája és egy anyukája van egy házasságban és nem apukának több felesége. A gyereket ezért ki is nézhetik. Ja tudod annak a fószernak a gyereke aki bigámiáért ül a harmadik házassága után bukott le hogy három feleség között ingázik.
Ha apuka a példa akkor ergo ugy nő fel hogy bármennyi csajba vagy pasiba szerelmes lehet és bármennyivel köthet házasságot a tudtukon kívül titokban. Groteszk példa.
Nem érzed a súlyát hogy mennyi embernek tette tönkre az életét az aki kettős vagy hármas vagy négyes vagy kitudja mennyi életet játszott és hazudott. Nem kéne elrontani a már igy is tönkre tett gyereke életét nem?
Biztos te élveznéd ha ezt csinálnák veled és a gyerekeddel és küldenéd is apukához a börtönbe látogatni vagy éppen majd az x-edik házasságához.
Figyelj! Nézz szét hány házasság egy rakás f.s.
Szerinted miért megy annyi ember titokban félre? Hát pont ezért.
Mert a gyerekkel van zsarolva. Főleg a férfi.Sőt, csak a férfi.
Ha válsz, akkor azért, mert simán kijátszmázzák a láthatást és ellened nevelik a gyereket, ha csalsz, akkor meg szintén a gyerek a fegyver.
Ezért (is) van ennyi papucs.
Mit gondolsz romhalmaz kapcsolatokban miért ül ennyi ember? Mert kb. így tartja az asszony otthon. Ez tipikus női húzás, nem is lehetne más, hiszen a gyerek szinte minden alkalommal az anyával marad.
Hallottad már? "Ha megcsalsz, a gyereket sem látod többet". Igazi, kedves emberek...
A gyerek, az elsősorban a NŐÉ!!!!! A férfinak meg akkor lehet köze hozzá, ha az anya is igy akarja! Ha az en férjem így megkattanna, félrekúrna, stb, mindent megtennék, hogy eltiltsam a gyereket, es v.szinuleg sikerülne is, mert minden létező módon besároznám. (sikerul is sok Nőnek) - Nem kell félrekurni, meg bigámiát elkovetni es nincs ilyen gond.
Lehet lepontozni.
26.Ostoba picsa vagy.
El sem tudom képzelni miféle képződmény bír elviselni.
Nőként hányok tőled.
Remélem rommá csalnak :)
Az ilyen szutyok, mint a 26-os meg sem érdemli, hogy szülő legyen, pláne nem, hogy anyának hívják. Egy gyereknek KÉT szülője van, és pont az ilyen szemét nők teszik tönkre a saját gyereküket, mert őt megcsalták.
Nem csodálnám,ha csalnák, tuti egy lerobbant, idegbajos bányarém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!