Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a "szerelem mindent legyőz" vagy vannak olyan észérvek ami miatt az adott fél a jelenlegi házastársát választja?
A csok új lakásra 3 gyerekre pláne ha még nincs mind meg, biztosan.
Én mondjuk elváltam, még új szerelem sem kellett hozzá.
Komolyra fordítva, persze amiket írtál biztosan, egyénfüggő is.
Kényelem, közös gyerek, lakáshitel, gyerektartás, vagyonmegosztás, csak ilyen van.
Annak, aki megcsalja a házastársát, mert x év után elmúlt a szerelem, soha az életben nem lesz helytálló érv, hogy "a szerelem mindent legyőz". Elválik, ti összeköltöztök, aztán x év után ugyanúgy unni fog téged is. Egykor a párját is szerette annyira, hogy családot alapítsanak, és abból se maradt semmi. A szerelem elmúlik.
A gyerektartás fizetése tovább tart.
A frászt győz le mindent. És nem is az a feladata, hogy az emberek ezt mentrázva kínlódjanak együtt.
A gyereket tervezni kell. Ha vannak nagy kétségek, akkor pedig (tudom, én leszek a szemét sok vágyvezérelt szülő szemében) nem bevállalni. Vagyunk elegen, nem kell egy elhanyagolt, nélkülöző gyerek vagy olyan, aki zűrös családban nőtt fel.
Az anyagiakat is tervezni kell. Törekedni a jobbra, számolni, okosnak lenni.
A felnőtt élet kérdéseiben, legyen az munka, gyerek, pénz, hitel, bármi, nagyon kevés esetben elfogadható a "majd lesz valahogy" felfogás. A szerelemtől pedig ne várjunk megoldást. Összetart a nehéz időkben, de kihúzni nem fog a szarból.
Baromság. Biztos lakás, biztos családi ház, mélygarázs három autóval, burjánzó egzisztencia, s a nőknek ennyi bőven elég.
Csóróként felejtsd el, hogy valaha barátnőd lesz, mert ez nagyon nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!