Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan volt valakinek, hogy előző kapcsolata, eseménydúsabb volt mint a jelenlegi?
Olyan volt valakinek, hogy volt egy kapcsolata ami esemény dúsabb volt mint a jelenlegi. Több programok, esetleg nyaralás, több kirándulás. De valamiért vége lett. Van egy új szerelem, de nem eseménydúsabb, esetleg a kevesebb pénz miatt, vagy sok munka miatt. Szereted a jelenlegi párod, de eszedbe jutnak a régi élmények.
Azis érdekelne miért lett vége az előző kapcsolatnak.
Köszönöm a válaszokat.
Nem lehet két kapcsolat ugyan olyan. És szerintem nem az a fontos, hogy esemény dúsabb volt, hanem az, hogy mennyire komolyak az érzéseitek, és mennyire komolyan akartok megállni egymás mellett. Hiába volt esemény dús az életed az exed oldalán, ha már az exed. Lehet emezzel meg tovább maradsz együtt, hiába nem utaztok annyit.
Valóban a nyüves utazgatás, hogy mennyi programot csinálsz egy kapcsolatban, neked ez a fontos? Akkor menj vissza az exedhez.
Ég és föld szintü kapcsolatok
Egyikben hatalmas szenvedely, harcolt èrtem de rengeteget, elsö együtt töltött ejszaka könnyes szerelmetvallos, 300 km eken tanitott vezetni, agyon röhögtük magunkat hogy még ezek utan is benazok(a lampat is elfelejtettem felkapcsolni ugy indultam el sötetedeskor), kastelyban is dolgoztam egy honap muöva tudott csak latni rozsakocsorral jött az ö "kiralynöjenek",street dance ejszaka utcan esöben, csinytevések miatti menekülesek, stb, es ez csak diohejban par aprobb mozzanat
Màsikban a legnagyobb izgalom is csak a bevasarlas volt a munka haztartas mellett.(elsö randi egy lightos kave)
Jelzem az elsö volt a tartosabb.
5. vagyok.
Csak a még jobb érzékeltetès végett:
A szenvedelyes kapcsolatban az exem kiment vmi retre napraforgot hozott nekem ajandekba (oriasit), aztan masnap kb vagy hogy hajbakaptunk, düheben agyongyepàlta a napraforgot, de aztan kinekültünk ugye igy a lakasunkat jo sokaig diszitette egy agyongyepalt napraforgo :D
Masik srac: töle mèg viragot sem kaptam nemhogy igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!