Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenlegi párom az őrült pszichopata exbarátomnak dogozik, vagy paranoiás vagyok?!
Az exem még mindig szerelmes belém, amúgy üzletember, és elég őrült - anno úgy intézte a dolgait, hogy mindenkit lefizetett... ha nem ment, kirúgatta, és a saját emberét rakta oda (hivatalokban és a konkurenciánál).
Miután szakítottunk, nekem is lett olyan munkatársam, aki azért dolgozott velem, hogy figyeljen (és új postásunk is ezért lett).
A lényeg, hogy a jelenlegi párommal eladtunk pár felesleges cuccot netes aukciós oldalon (illetve ő adta el, ő adta át a vevőknek).
Ma az utcán szembe jött az exem (nem szoktunk összefutni, mert 40 km-re lakik), vele volt a barátnője, és a barátnőjén az én pulcsim volt, amit pár hete eladtunk!
Rákérdeztem: "Ez az én pulcsim?
Erre közölte: "A nadrág is, a barátod adta, nekem dolgozik, én fizetem az egyetemét!"
Ezen eléggé kiakadtam, és rossz érzésem van, nem igazán tudom eldönteni, hogy tönkre akarja-e tenni a kapcsolatunkat, vagy az igazat mondta :(
Nem feltétlenül, HA az a cél, hogy ne legyen komoly párkapcsolatom...
Ideje lesz nyomozni a jelenlegi párom után - hogy én ezt mennyire utálom.
Persze, még a postás se véletlen...
És annak ugyan mi értelme, aki dolgozik nem is találkozik a postással. A levelekre kíváncsi? Mennyi a havi gázszámlád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!