Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy fiatal férfi pszichopata? Mik az erre utaló konkrét jelek egy párkapcsolatban?
Ez manapság nagyon felkapott dolog lett..
Hallottam már olyan véleményt is, hogy a társadalom 1/3 része bipoláris / szocio vagy pszichopata.. ami azért nyilván erős túlzás.
Itt is elég sűrű a túlkapás, és sokan a sajátjuktól különböző értékrend elfogadása helyett egyszerűen jelzőket aggatnak a kérdezőre / egy másik válaszadóra. Ebből pedig ostobaság kiindulni.. szakember!
Nem olyan egyszerű diagnosztizálni egy mentális betegséget.. Olvashatsz fancy magazinokat is ebben a témában, de azok is elég félrevezetőek tudnak lenni.. igazából kérj ki szakembertől véleményt és mond neked valami útmutatást, de az sem 100%ig biztos.. ez nem fekete-fehér dolog, sokkal összetettebb.
Bipoláris tényleg sok van, de a többségünkön annyira nem látszik, én pl. szó szerint a saját fejembe vagyok zárva. Nem könnyű, de próbálok normálisan élni. Magányos élet ez, de legalább találok néhány boldogságmorzsát, ha realizálom, hogy emiatt nem lehetnek emberi kapcsolataim és mindnkit a "távoli haverság" szintjén tartok meg. Jobb ez így mindenkinek.
Az valóban soknak tűnik, én három emberről tudom/gyanítom erősen a dolgot. Egyiküknél fix, mert elég azonos dolgai vannak, mint nekem, másik kettőjüket még figyelem.
Szívesen ismerkednék hasonlóan bipoláris emberekkel, de tisztában vagyok azzal, hogy mivel jár. Illetve magam sem tudom irányítani a "szakaszokat"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!