Filmek USA középiskolásokról? Vagy pszichopata lányokról?
Az a tipikus nagy menő gyerek és "looser" gyerek szembeszáll, vagy valami bűnt követnek el, van csaj, vagy csaj részéről pasi akiért megy a történet.
Nembaj ha sablonos, de véletlen sem ezek a drámafélék, hogy "jaj szegény beteg fiatal megfog halni, sirassuk mind". Meg ne is olyat, hogy 50kg-os csaj mesterlövészpuskával rohangál vagy lekaratéz mindenkit.
Amiket láttam:
Divergent
A burok
Barely Lethal
Paper Towns
Jupiter Ascended
Ezek nagyjából 2 alkategóriát foglalnak magukba, ennél sokkal több jöhet.
Nem ennyire durvára gondoltam, hanem csak olyan átlagosan pszichopata, mint az emberek 10 vagy 5%-a. Mondjuk utál mindenki csaj, kivéve a srácot.
És mai környezetben játszódjon.
Neeem.
Egyáltalán nem ilyen. Nem horror, meg nem elmebeteg, nem vérengzős.
Annyit, hogy a csak ne ilyen jaj de aranyos kiskutya, vagy jaj szegény meghalt típusú legyen, hanem keményebb, de csak lelkileg.
És ne ilyen sötét környezetbe játszódjon, mint a horrorok, meg ne is abba a stílusba.
Nem tudtam mit használjak a pszichopata helyett.
A nem közhelyes, közízléssel kifejezetten ellentétes lányokra gondolok. Legyen karizmatikus.
(Mint (ha valaki ismeri), a Mr Robot című sorozatba, Eliot testvére.)
Pokoli Leckét már láttam, de nem igazán erre gondolok és nem is horrorra.
Legyen tinilány a főszereplő, de ne romantikus dráma legyen.
Írjatok amit tudtok, mindenkinek ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!