Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a 3. Hannibal film címe?

Mi a 3. Hannibal film címe?

Figyelt kérdés

Leredukálva: Az 1.ben Julian Moore-ral való fogócskáról szól, a 2.ban a Vörös Sárkány és Will Grahammel való együttműködéséről DE!!!!!! anno TVben láttam egy másik Hannibal filmnek a részletét, amiben szintúgy Anthony Hopkins játszik és egy kék szemű barna hajú nővel beszélget a pszichiátria celláján keresztül. Szerintem említették Graham nevét is de ebben már nem vagyok biztos....

IMDB meg semmit nem mutat!!! Csak a Hannibal Rising-ot de azt már más játsza.... Ott van az Embervadász is de azt szintúgy más alakítja...

Valakinek van valami ötlete?

2015. aug. 11. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Eléggé kevered a Hannibal filmeket.

Történet szerint ez a sorrend: (NEM készítési sorrend!)

1. Hannibal ébredése (Hannibal Rising) [link]

2. A vörös sárkány (Red Dragon) [link] --- ennek a történetnek készült egy korábbi, 1986-os feldolgozása, Az embervadász (Manhunter) címmel [link] (ugyanakkor a későbbi változat sokkal jobb)

3. A bárányok hallgatnak (The Silence of the Lambs) [link] --- te valószínűleg erre gondoltál, egyébként ez a sorozat leghíresebb és díjakat is nyert darabja

4. Hannibal (Hannibal) [link]

2015. aug. 11. 18:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) (Kicsit furcsáltam és nem is értettem a történetvezetést, hogy egyszer kőrözik aztán visszamegy USAba és az FBInak dolgozik? Na de megoldódott a rejtély:D)
2015. aug. 11. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!