Mi a 3. Hannibal film címe?
Leredukálva: Az 1.ben Julian Moore-ral való fogócskáról szól, a 2.ban a Vörös Sárkány és Will Grahammel való együttműködéséről DE!!!!!! anno TVben láttam egy másik Hannibal filmnek a részletét, amiben szintúgy Anthony Hopkins játszik és egy kék szemű barna hajú nővel beszélget a pszichiátria celláján keresztül. Szerintem említették Graham nevét is de ebben már nem vagyok biztos....
IMDB meg semmit nem mutat!!! Csak a Hannibal Rising-ot de azt már más játsza.... Ott van az Embervadász is de azt szintúgy más alakítja...
Valakinek van valami ötlete?
Eléggé kevered a Hannibal filmeket.
Történet szerint ez a sorrend: (NEM készítési sorrend!)
1. Hannibal ébredése (Hannibal Rising) [link]
2. A vörös sárkány (Red Dragon) [link] --- ennek a történetnek készült egy korábbi, 1986-os feldolgozása, Az embervadász (Manhunter) címmel [link] (ugyanakkor a későbbi változat sokkal jobb)
3. A bárányok hallgatnak (The Silence of the Lambs) [link] --- te valószínűleg erre gondoltál, egyébként ez a sorozat leghíresebb és díjakat is nyert darabja
4. Hannibal (Hannibal) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!