Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért elítélendő, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, ha nem csalom meg a páromat?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, férfi. A párommal 4 éve vagyunk együtt, van egy kétéves kisfiúnk.

A munkahelyemen mostanság egyre több ajánlatot kapok, több nőtől is. Mindegyikkel közöltem, hogy nem csalom meg a páromat, még akkor sem, ha hullámvölgyes szakaszban van a kapcsolatunk.

Az egyik, 40-45 éves hölgy erre a fejemhez vágta, hogy mekkora egy barom vagyok, hogy nem dugom meg. A férfi kollégáim egytől-egyig azt vallják, hogy az összes nővel le kéne feküdnöm, mert megbánom, ha nem.

Az egy dolog, hogy nagyjából mindegyikük szép nő, sőt, le is feküdnék velük. De nekem az elveimmel ez nem egyezik. Egyszer-kétszer azért meginogtam egy idősebb nőnél, de mindig kivertem a fejemből a gondolatot.

Ti mit gondoltok erről? Engem zavar, hogy mindenki szerint az lenne a természetes, ha megcsalnám a páromat.

2020. szept. 23. 21:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%
"A férfi kollégáim egytől-egyig azt vallják, hogy az összes nővel le kéne feküdnöm, mert megbánom, ha nem." Ez teljesen érthetö. Mostmár, hogy megosztottad velem is a szexuális ügyeidet én is csak ezt mondom: az összes nővel le kéne feküdnöd, mert ha nem, akkor azokat a puncikat amelyeket kihagytál a tulvilágon az orrodra huzzák! DE!!!! ehhez az kellett, hogy te megoszd velem az ügyeidet. Kit dugtál meg, kit nem és miért? Nos a kollégáiddal is ez van. Ha beavatod öket a nemi életedbe, elképzeléseidbe, akkor elmondják erröl a véleményüket. Mondd! Nekik mi közük van ehhez????????
2020. szept. 23. 23:09
 12/25 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem is meg kene huznod ezeket a ribozokat.
2020. szept. 23. 23:59
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
Ha jó a kapcsolata akkor minek menjen félre?
2020. szept. 24. 00:17
 14/25 anonim ***** válasza:
74%

En munkahelyet valtanek! A parom is ilyen, soha nem csalna meg. Neki van egy lobbanekony termeszete (irantam nem) es eleg elesen kimutatja a nemtetszeset! Ha egy no tenne neki ajanlatot ott nyilvanosan porig alazna, ha pedig valamelyik ferfi kollegaja tomne hulyeseggel a fejet, akkor biztos neki menne! Mar a kapcsolatunk elejen volt ra pelda, hogy az egyik haverja ketelkedett bennunk- hogy sokaig huzzuk egymas mellett, es nagyon osszebalheztak! En ezt szeretem benne a legjobban, hogy kiall mellettem! Mindig mondja, hogy szamara en vagyok a megfontosabb es ezzel masok is legyenek tisztaban!

Kicsit erelyesebben kellene fellepned az ilyen tolakodokkal szemben! Diakkent dolgoztam egy gyarban. Na az is egy ferto volt, mindenki mindenkivel dugott. Ott ez mar annyira termeszetes volt, hogy senki sem lepodott meg azon, hogy a nos Bela, dugta a ferjezett, haromgyerekes Magdikat peldaul..Ott egyedul en voltam az (meg nehany diak) aki sokkolodott. Nem is maradtam ott sokaig. Erdemes kilepni az olyan kornyezetbol, ahova nem tartozunk.

Szerintem mar beled plantaltak az otletet es ott motoszkal benned a gondolat. Elobb utobb akkora lesz rajtad a nyomas, hogy te is beallsz a "tornasorba" es nincs visszaut! A ceges rendezvenyek a legveszelyesebbek! Biztosan latjak rajtad, hogy csak nemi rabeszelesen mullik es megtorsz! Ezert kell kicsit gorombanak lenni! Szoval a lehetosegek a kovetkezok:

1) munkahelyvaltas

2) durvan leallitani a otleteleseket- ha mar a szep szo nem hasznal.

3) maradsz dolgozni es lesz ami lesz..

2020. szept. 24. 04:08
 15/25 anonim ***** válasza:
67%

Eddig csak olyan helyekről hallottam, hogy ez a téma, ahol többnyire a - finoman szólva - egyszerűbb réteg dolgozott. Nem csak olyan kollégákat boldogítottottak ezzel, akiknek konkrét lehetősége nyílt a félrelépésre, hanem bárkivel, akinek volt párja és boldognak tűnt, kényszert éreztek megbeszélni (teljesen hipotetikusan), hogy "de azért ha egy másik nő eléd feküdne széttett lábbal, akkor azért megb...nád, nem? Például a Mancikát (aki amúgy rád sem néz) megb...nád, nem?". És ha azt mondod, hogy nem, akkor "hülye vagy".

Olyan, mint a nők után füttyögés, ciccegés, ilyen értelmetlen faroklengetés jellegű dolog. Csak nézed, mint az állatkertben.

Hagyd a fenébe, erre nem is lehet mit mondani. :D

2020. szept. 24. 08:13
 16/25 anonim ***** válasza:
38%

Már tudom, őszülő fejjel, hogy nekem is abban a gyárban kellett volna dolgoznom !

57F

2020. szept. 24. 11:36
 17/25 anonim ***** válasza:
33%

Lehet, hogy most jól lepontoztok...

Azért egy 40-45 körüli kívánatos hölgyet nem kéne visszautasítani.

2020. szept. 24. 11:38
 18/25 anonim ***** válasza:
95%

35 éves vagyok, 10 éve vagyok házas. Rendszeresen megkapom kollégáktól, hogy mekkora barom vagyok, amiért nem dugom meg X,Y-t mert rám van kattanva. Sokan gyerekes, házas emberek akik szilikoncsöcsös retusált képeket küldözgetnek egymásnak mailben.

Képtelenek felfogni, hogy szeretem ennyi idő után is a feleségem, a barátaim is irigykednek rám, mert valóban nem mindennapi nő. Hülye lennék megcsalni, ráadásul minden nőnek ugyanaz van a lába között (ideális esetben), újat nem tudnának mutatni. A kolléganők is sokszor házasok, gyerekesek, mégis a céges bulikon 1-2 pohár bor után rávetik magukat az első pasira aki szembejön.

Szerintem irigyek, belefásultak a házasságukba és nem bírják elviselni, ha valakik jól megvannak. Ennyi. Ne foglalkozz velük.

2020. szept. 24. 12:20
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

15! Sajnos nem, én pl. IT részlegen dolgozom, elvileg "értelmes" emberek járnak ide. De dolgoztam multinál is, a középvezetők többségénél is ez volt a módi. Nem munkakör kérdése.

18 voltam.

2020. szept. 24. 12:22
 20/25 anonim ***** válasza:
81%

Nekem, így ismeretlenül is minden elismerésem Neked Kérdező és itt az egyik Kommentelőnek, és nagyon becsülendő, hogy vannak emberek, akik még komolyan veszik a párjukat, a családjukat, magát a házasságot, és az azzal járó "kötelességeket" is. Akik megdolgoznak a kapcsolatért, nem csak várják, hogy minden magától menjen... Akik tudnak hűségesek maradni a párjukhoz, és akik fent tudnak tartani egy "biztonságos fészket", ahova nem tehetik be a lábukat holmi kiéhezett, megromlott "nőcskék"! Kitartást a kollégáidhoz, és tényleg, ha kell válts munkahelyet. Vedd figyelmen kívül "ezeket", kicsit kattosnak tűnnek, nem az a normális ha 40 éves nő összeáll 20eves házas férfival,"fiúcskával", a többiek is no comment. :S

30N

2020. szept. 24. 12:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!