Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő, ha nem csalom meg a páromat?
22 éves vagyok, férfi. A párommal 4 éve vagyunk együtt, van egy kétéves kisfiúnk.
A munkahelyemen mostanság egyre több ajánlatot kapok, több nőtől is. Mindegyikkel közöltem, hogy nem csalom meg a páromat, még akkor sem, ha hullámvölgyes szakaszban van a kapcsolatunk.
Az egyik, 40-45 éves hölgy erre a fejemhez vágta, hogy mekkora egy barom vagyok, hogy nem dugom meg. A férfi kollégáim egytől-egyig azt vallják, hogy az összes nővel le kéne feküdnöm, mert megbánom, ha nem.
Az egy dolog, hogy nagyjából mindegyikük szép nő, sőt, le is feküdnék velük. De nekem az elveimmel ez nem egyezik. Egyszer-kétszer azért meginogtam egy idősebb nőnél, de mindig kivertem a fejemből a gondolatot.
Ti mit gondoltok erről? Engem zavar, hogy mindenki szerint az lenne a természetes, ha megcsalnám a páromat.
Engem is.
Teljesen elképesztő sztori.
"A férfi kollégáim egytől-egyig"
Hányan?
És hány nőről van szó?
Nem lehet, hogy összebeszéltek, fogadtak és ugratnak?
Az kizárt, nem ismerik egymást.
Csak nem tudom, hogy miért elfogadottabb az, ha valaki minden nőt megdug. Én nem tudnék elszámolni magammal.
Milyen munkahely az, ahol senki nem ismer senkit, de téged igen?
Meg egyáltalán hány emberről van szó, arra nem válaszoltál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!