Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért elítélendő, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, ha nem csalom meg a páromat?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, férfi. A párommal 4 éve vagyunk együtt, van egy kétéves kisfiúnk.

A munkahelyemen mostanság egyre több ajánlatot kapok, több nőtől is. Mindegyikkel közöltem, hogy nem csalom meg a páromat, még akkor sem, ha hullámvölgyes szakaszban van a kapcsolatunk.

Az egyik, 40-45 éves hölgy erre a fejemhez vágta, hogy mekkora egy barom vagyok, hogy nem dugom meg. A férfi kollégáim egytől-egyig azt vallják, hogy az összes nővel le kéne feküdnöm, mert megbánom, ha nem.

Az egy dolog, hogy nagyjából mindegyikük szép nő, sőt, le is feküdnék velük. De nekem az elveimmel ez nem egyezik. Egyszer-kétszer azért meginogtam egy idősebb nőnél, de mindig kivertem a fejemből a gondolatot.

Ti mit gondoltok erről? Engem zavar, hogy mindenki szerint az lenne a természetes, ha megcsalnám a páromat.

2020. szept. 23. 21:51
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%
Hülyék, szexhiányosak és irigyek. Ne foglalkozz velük.
2020. szept. 23. 21:55
 2/25 anonim ***** válasza:
95%

Engem is.

Teljesen elképesztő sztori.

2020. szept. 23. 21:55
 3/25 anonim ***** válasza:
59%

"A férfi kollégáim egytől-egyig"

Hányan?

És hány nőről van szó?

Nem lehet, hogy összebeszéltek, fogadtak és ugratnak?

2020. szept. 23. 21:57
 4/25 anonim ***** válasza:
59%
Leírnád hol dolgozol, mert jönnék oda én is.
2020. szept. 23. 21:59
 5/25 A kérdező kommentje:

Az kizárt, nem ismerik egymást.

Csak nem tudom, hogy miért elfogadottabb az, ha valaki minden nőt megdug. Én nem tudnék elszámolni magammal.

2020. szept. 23. 22:00
 6/25 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom, nem valami nívós helyen dolgozol.
2020. szept. 23. 22:03
 7/25 anonim ***** válasza:
92%
Jó hogy vannak még ilyen felfogású férfiak, ne is foglalkozz velük,idióták mind.
2020. szept. 23. 22:05
 8/25 anonim ***** válasza:
84%

Milyen munkahely az, ahol senki nem ismer senkit, de téged igen?

Meg egyáltalán hány emberről van szó, arra nem válaszoltál.

2020. szept. 23. 22:06
 9/25 anonim ***** válasza:
29%
Valószínűleg az idősebbek már jártak úgy, mint te. Szóval szépen hűségesek voltak - aztán őket csalták meg, így már nem hisznek semmiben, olyanok lettek, mint Flowey "kill or be killed" és ezért adják ezt a nem túl fényes tanácsot. Persze lehet neked pont szerencséd lesz majd, csak hát... az élet nem egy vidám történet, hanem tragédiák sorozata amit néhol megszakít 1-1 kellemesebb időszak, amiben pl. most is vagy. Erre lehet majd emlékezni a szar időszakok sorozata alatt.
2020. szept. 23. 22:18
 10/25 anonim ***** válasza:
95%
Általában azt szokták elítélni aki félrelép, nem azt aki hűséges... A férfi kollégáid azért mondják, mert biz' ők szívesen megbúbolnák az adott kolléganőt de nem tudják. Akinek meg nemet mondasz az meg nem viseli korrekten, felnőtt módjára. Ennyike.
2020. szept. 23. 22:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!