Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehetne ilyen helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ilyen helyzet elkerülni a lebukást?

Figyelt kérdés

Most legyetek szívesek hanyagolni az"utolsó szemét vagy, megérdemled típusú válaszokat".

Úgy alakult, hogy 16 év házasság után lett egy szeretőm. Mivel elég sűrűek szoktak lenni a napjaim szinte feltűnés nélkül be tudtam ütemezni a találkozásokat. Viszont észre sem vettem hogy a feleségemmel emiatt hanyagoltam a szexet. Van, hogy ő kezdeményezi de ki kell találnom valami kifogást, mert egyszerűen nem bírok már el 2 nővel ilyen téren (43 éves vagyok). És amúgy gyanakszik a feleségem,mert már többször szóltak a barátaim, hogy utánam kérdezősködik, mikor hol voltam. Tegnap pedig elindultam az öcsémékhez, ő otthon maradt és már majdnem oda értem mire észre vettem, hogy jön utánam...Még jó hogy tényleg az öcsémhez mentem,nem pedig a barátnőmhöz. A kézenfekvő dolog a szakítás lenne, de a barátnőm hallani sem akar mégcsak szünetről sem. Még nem mondta ki, de attól félek ha elhagynám kitálalna a feleségemnek...Komoly tanácsok kellenének hogy hogyan kerüljem el a katasztrófát.

2020. aug. 22. 14:29
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nagy bukta lesz,sztem a szerető ki fog tálalni a feleségednek,te meg szépen meg is leszel kopasztva,és nem fogsz kelleni a kutyának sem😂
2020. aug. 23. 15:29
 52/54 anonim ***** válasza:
17%

Tudnám miért éreznek késztetést a gyakoris kárörvendő jósok az önégetésre?

Nem amerikai filmekből kéne tájékozódni és elolvasni a kérdezőt is, akkor simán lejönne, ha fel tudott szedni egy 24 évest,akkor máskor is menni fog, de 30-as, 40-est simán.

2020. aug. 23. 21:10
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

Ha már két nőt nem tudsz kielégíteni rendesen, és ez az asszonynak is feltűnt már, akkor nem csak követ téged, hanem erősen nyomoz is utánad.

Tuti hogy hamar lebuksz.

Másrészt meg ha az asszonyt nem tudod lerendezni, akkor keresni fog valakit melletted titokban aki kielégíti őt, aztán ha meg beleszeret, akkor meg kaparhatsz utána.

Ha meg nem tőled tudja meg, hogy megcsaltad, hanem mástól, vagy konkrétan lebuksz, akkor sokkal nagyobbat koppansz mintha te bűnbánóan vallottad volna be neki.

Sok sikert :)

2020. aug. 24. 14:08
 54/54 anonim ***** válasza:
74%

Meglett ember lehetsz, 16 év házasság után.

Mit félsz a válástól?

Mert csak tologatod, te is tudod..

Ha már nyomoz utánad a nejed, akkor régen elcseszted az egészet.

Egy esély talán menj orvoshoz, és panaszkodj a potenciádra.

Lesz egy sereg vizsgálat, addig időt nyersz otthon.

2020. aug. 26. 18:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!