Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehetne ilyen helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ilyen helyzet elkerülni a lebukást?

Figyelt kérdés

Most legyetek szívesek hanyagolni az"utolsó szemét vagy, megérdemled típusú válaszokat".

Úgy alakult, hogy 16 év házasság után lett egy szeretőm. Mivel elég sűrűek szoktak lenni a napjaim szinte feltűnés nélkül be tudtam ütemezni a találkozásokat. Viszont észre sem vettem hogy a feleségemmel emiatt hanyagoltam a szexet. Van, hogy ő kezdeményezi de ki kell találnom valami kifogást, mert egyszerűen nem bírok már el 2 nővel ilyen téren (43 éves vagyok). És amúgy gyanakszik a feleségem,mert már többször szóltak a barátaim, hogy utánam kérdezősködik, mikor hol voltam. Tegnap pedig elindultam az öcsémékhez, ő otthon maradt és már majdnem oda értem mire észre vettem, hogy jön utánam...Még jó hogy tényleg az öcsémhez mentem,nem pedig a barátnőmhöz. A kézenfekvő dolog a szakítás lenne, de a barátnőm hallani sem akar mégcsak szünetről sem. Még nem mondta ki, de attól félek ha elhagynám kitálalna a feleségemnek...Komoly tanácsok kellenének hogy hogyan kerüljem el a katasztrófát.

2020. aug. 22. 14:29
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a szeretőd?Hagyd ott a feleseged adj neki esélyt,hogy boldog lehessen mással.
2020. aug. 22. 15:18
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem minden házasság ilyen.
2020. aug. 22. 15:19
 23/54 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Szerintem meg legyen nyitott a házasság, a feleséget is kielégítse valaki. Ha erre nem hajlandó kérdező, akkor bizony csak egy kis ego-tripen pörgő farok. Oszt' lehet pofozkodni, édes ecsém, majd lesz valaki, aki visszaadja :D
2020. aug. 22. 15:21
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak annyit tudok mondani, hogy ezt a gödröt magadnak ástad, kecmeregj is ki belőle.
2020. aug. 22. 15:23
 25/54 A kérdező kommentje:

20, Nem vagyok, pedig néha rá férne.

21, ő 24 éves. De nem hagyom ott miatta a feleségem mert komoly kapcsolatra nem kell. Amúgy elég buta, hisztériás és pénzéhes. Nem tudnám megszokni a rigolyáit. És nem akarom borítani az eddigi életem amiért 16 évig dolgoztam. Meg amúgy el voltam a feleségemmel, csak néhány nyugodt szexre volt szükségem. De a szeretőm rám akar akaszkodni, a feleségem meg lassan az FBI-t fogja rám állítani.

2020. aug. 22. 15:23
 26/54 anonim ***** válasza:
97%

Hát...ne legyenek túlzott illúzióid, főleg ha még fiatalok pl 40-es a kérdező.

Majd 50 után lecsillapodik kicsit, de ez a típus még 70 évesen is nyúlkálna.

2020. aug. 22. 15:25
 27/54 A kérdező kommentje:
Ollókezű, ja nagyon reális, mert bele is menne ilyesmibe a feleségem. Mihelyt megtudná hogy megcsalom rohanna az ügyvédhez és húzná le még a bőrömnek is a felét.
2020. aug. 22. 15:26
 28/54 anonim ***** válasza:
97%
Ilyenek a szeretők,akaszkodnak,komolyat akarnak.
2020. aug. 22. 15:29
 29/54 Ollókezű Edward ***** válasza:
95%
Meg is érdemelnéd, minek kell félrekuffantani? Minek házasodtál? Hogy legyen valaki, aki kiganézik alólad néha? Előbb utóbb úgyis lebuksz. A feleséged fejébe már úgyis szöget ütött a dolog, szóval itt már csak idő kérdése az egész. Főleg akkor, ha a szeretőnél is betelik a pohár, és borít mindent. Erre sincs ráhatásod. Amúgy bírlak nagyon, rossz a feleséged, rossz a szeretőd, mert ilyenek-olyanok, de azért K*rOgatod őket. Mintha a farkaddal büntetnél :D
2020. aug. 22. 15:30
 30/54 A kérdező kommentje:
De ha a feleség nem akar minden áron lebuktatni akkor van időd leépíteni a szeretőt.
2020. aug. 22. 15:30
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!