Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne ilyen helyzet elkerülni a lebukást?
Most legyetek szívesek hanyagolni az"utolsó szemét vagy, megérdemled típusú válaszokat".
Úgy alakult, hogy 16 év házasság után lett egy szeretőm. Mivel elég sűrűek szoktak lenni a napjaim szinte feltűnés nélkül be tudtam ütemezni a találkozásokat. Viszont észre sem vettem hogy a feleségemmel emiatt hanyagoltam a szexet. Van, hogy ő kezdeményezi de ki kell találnom valami kifogást, mert egyszerűen nem bírok már el 2 nővel ilyen téren (43 éves vagyok). És amúgy gyanakszik a feleségem,mert már többször szóltak a barátaim, hogy utánam kérdezősködik, mikor hol voltam. Tegnap pedig elindultam az öcsémékhez, ő otthon maradt és már majdnem oda értem mire észre vettem, hogy jön utánam...Még jó hogy tényleg az öcsémhez mentem,nem pedig a barátnőmhöz. A kézenfekvő dolog a szakítás lenne, de a barátnőm hallani sem akar mégcsak szünetről sem. Még nem mondta ki, de attól félek ha elhagynám kitálalna a feleségemnek...Komoly tanácsok kellenének hogy hogyan kerüljem el a katasztrófát.
20, Nem vagyok, pedig néha rá férne.
21, ő 24 éves. De nem hagyom ott miatta a feleségem mert komoly kapcsolatra nem kell. Amúgy elég buta, hisztériás és pénzéhes. Nem tudnám megszokni a rigolyáit. És nem akarom borítani az eddigi életem amiért 16 évig dolgoztam. Meg amúgy el voltam a feleségemmel, csak néhány nyugodt szexre volt szükségem. De a szeretőm rám akar akaszkodni, a feleségem meg lassan az FBI-t fogja rám állítani.
Hát...ne legyenek túlzott illúzióid, főleg ha még fiatalok pl 40-es a kérdező.
Majd 50 után lecsillapodik kicsit, de ez a típus még 70 évesen is nyúlkálna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!