Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehetne ilyen helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ilyen helyzet elkerülni a lebukást?

Figyelt kérdés

Most legyetek szívesek hanyagolni az"utolsó szemét vagy, megérdemled típusú válaszokat".

Úgy alakult, hogy 16 év házasság után lett egy szeretőm. Mivel elég sűrűek szoktak lenni a napjaim szinte feltűnés nélkül be tudtam ütemezni a találkozásokat. Viszont észre sem vettem hogy a feleségemmel emiatt hanyagoltam a szexet. Van, hogy ő kezdeményezi de ki kell találnom valami kifogást, mert egyszerűen nem bírok már el 2 nővel ilyen téren (43 éves vagyok). És amúgy gyanakszik a feleségem,mert már többször szóltak a barátaim, hogy utánam kérdezősködik, mikor hol voltam. Tegnap pedig elindultam az öcsémékhez, ő otthon maradt és már majdnem oda értem mire észre vettem, hogy jön utánam...Még jó hogy tényleg az öcsémhez mentem,nem pedig a barátnőmhöz. A kézenfekvő dolog a szakítás lenne, de a barátnőm hallani sem akar mégcsak szünetről sem. Még nem mondta ki, de attól félek ha elhagynám kitálalna a feleségemnek...Komoly tanácsok kellenének hogy hogyan kerüljem el a katasztrófát.

2020. aug. 22. 14:29
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
8, Az ilyeneket meg tudom oldani, csak mondom hogy nyomozgat utánam a feleségem,tegnap pedig követett! Mondom követett úgy hogy észre se vettem!
2020. aug. 22. 14:52
 12/54 anonim ***** válasza:
4%

11.-re.

AZONNAL, nézd át a telefonod, és a kocsid, hogy nem követi-e a mozgásod azokon keresztül!

Vegyél neki új telefont, és tetess rá helymeghatározót, hogy tudd merre jár!

És néha hívd fel, hogy..."Szia, megnéznéd a fiókban, nem hagytam-e ott a...bicskám?" És hagyd ott a kést! Így tudod, hogy odahaza van-e.

2020. aug. 22. 14:59
 13/54 anonim ***** válasza:
61%

Amatőr vagy. Le fogsz bukni.

Egy profi úgy frissíti fel a házasságát, hogy nincs állandó partnere.

Évente egyszer meghúz egy jó nőt, az év maradék 364 napjában pedig ő a legodaadóbb férj a világon.

2020. aug. 22. 15:01
 14/54 anonim ***** válasza:
97%

Még te ugatod le a feleséged, ha féltékenykedik? Innestől kezdve bántalmazó is vagy te barom.

Válj el, mert csak csapás vagy a feleségednek, hidd el! Ja, nem mersz?

Készítsd a lelked, hogy hamarosan kirak az asszony, te meg majd összeroskadsz, nem hogy 2 nővel, de a barátnőddel sem fogsz bírni, mert majd nem áll a cerka.

2020. aug. 22. 15:05
 15/54 A kérdező kommentje:
Szerintem ha így megfigyelne már lebuktam volna. De ez tényleg egy alig 20 perces út ki gondolta hogy utánam jön. És olyan 16-18 perc után vettem észre hogy követ. Amúgy sincs otthon napközben,mert ő is dolgozik. Most gondolkodom, hétfőn vagy kedden meg a húgával futottam össze a munkahelyem körül, pedig nem szokott erre járni, máshol lakik, máshol dolgozik, mi is messzebb lakunk. Az is lehet hogy már őt is a feleségem állította rám, ki tudja. A barátnőm meg nem érti meg legalább addig kéne szünetet tartani míg ilyen meleg a helyzet.
2020. aug. 22. 15:07
 16/54 anonim ***** válasza:
98%
Ne a szeretőddel szakíts, hanem a feleségeddel. Probléma megoldva.
2020. aug. 22. 15:09
 17/54 A kérdező kommentje:
De igen 14-es, képzeld hogy feláll a cerka, csak rendszeresen vagyok a barátnőmmel, így jó hogy nem megy a feleségemmel is.
2020. aug. 22. 15:11
 18/54 Ollókezű Edward ***** válasza:
98%
Abból indulok ki, hogy a feleséged vagy veled egyidős, vagy fiatalabb, nem mondjuk pl. 48 vagy 50 éves. Ha egészséges a szexualitása, akkor vagy szóvá teszi előbb-utóbb, vagy ő is keres magának valakit. Amivel semmi baj nem is lenne, mivel te is félreb@ßol. Legyen nyitott a kapcsolatotok, probléma megoldva.
2020. aug. 22. 15:13
 19/54 A kérdező kommentje:
Ő 42 éves, légy nyugodt szóvá teszi. De olyan stílusban hogy ha nem tudnám hofy az én hibám mert megcsalom már lekentem volna neki egyet.Marha megalázó ez is.
2020. aug. 22. 15:16
 20/54 Ollókezű Edward ***** válasza:
98%
Aha kérdező, szóval agresszív bántalmazó vagy.
2020. aug. 22. 15:18
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!