Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehetne ilyen helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ilyen helyzet elkerülni a lebukást?

Figyelt kérdés

Most legyetek szívesek hanyagolni az"utolsó szemét vagy, megérdemled típusú válaszokat".

Úgy alakult, hogy 16 év házasság után lett egy szeretőm. Mivel elég sűrűek szoktak lenni a napjaim szinte feltűnés nélkül be tudtam ütemezni a találkozásokat. Viszont észre sem vettem hogy a feleségemmel emiatt hanyagoltam a szexet. Van, hogy ő kezdeményezi de ki kell találnom valami kifogást, mert egyszerűen nem bírok már el 2 nővel ilyen téren (43 éves vagyok). És amúgy gyanakszik a feleségem,mert már többször szóltak a barátaim, hogy utánam kérdezősködik, mikor hol voltam. Tegnap pedig elindultam az öcsémékhez, ő otthon maradt és már majdnem oda értem mire észre vettem, hogy jön utánam...Még jó hogy tényleg az öcsémhez mentem,nem pedig a barátnőmhöz. A kézenfekvő dolog a szakítás lenne, de a barátnőm hallani sem akar mégcsak szünetről sem. Még nem mondta ki, de attól félek ha elhagynám kitálalna a feleségemnek...Komoly tanácsok kellenének hogy hogyan kerüljem el a katasztrófát.

2020. aug. 22. 14:29
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem itt, hanem otthon! Előzmények, sms, hívások stb.
2020. aug. 22. 16:39
 42/54 anonim ***** válasza:
0%

39.-nek.

Amelyik szerető ilyen féreg, hogy zsarolni kezdene, annak egy gyomros, meg egy ígéret jár, hogy el lesz ásva, ha cigánykodni kezd!

2020. aug. 22. 16:40
 43/54 Ollókezű Edward ***** válasza:
98%
42-es: még egy bántalmazó. Orvosi látlelet, rendőrség. Oszt' magyarázkodhatnál otthon, hogy miért rúgtál gyomron egy nőt. Egyszerű a megoldás: 1. nem kell szeretőzni, 2. eleve olyan nőt vegyél feleségül, aki hajlandó nyitott kapcsolatban lenni.
2020. aug. 22. 16:48
 44/54 anonim válasza:
92%

Kedves Kérdező!

A legéletszerűbb tanács, amivel tudok szolgálni:

Légy őszinte a leendő exnejeddel, mert az kevésbé fájdalmas, mint a lebukás! Aztán répázhatsz szabadidődben, akit csak akarsz és tudsz. Lehet, az asszony milliókkal húzna le téged, és még a lakásból is kitenné a szűrödet (amit egyébként megérdemelnél...), de legalább nem lesznek kötöttségeid.

2020. aug. 22. 16:53
 45/54 anonim ***** válasza:
0%

Én úgy látom a válaszokból hogy nem is akarsz a szeretővel szakítani. Ha mindent törölsz a telefonodról meg a gépről az is gyanús, csak azt töröld ami a szeretővel kapcsolatos.

Legyél nagyon óvatos, vagyis annak kellett volna lenned. Most már a feleséged is gyanakszik a szeretőd meg borít mindent ha nem az van amit ő akar.

Hát jól beválasztottál....

2020. aug. 22. 16:53
 46/54 anonim ***** válasza:
0%

Srácok, én megmondom a tutit: először is a feleség lenyugtatása. Ülj le vele, mond neki, hogy mostanában bánt, hogy nem bízik benned, ezért a kedvéért, nyugalmáért hagyod magadat ellenőriztetni. Minél nyálasabban add elő. Aztán bemész a munkahelyedre, 5 polóval, és mindbe csinálsz képet, más helyzetben, kicsit átrendezett asztallal ilyesmi. Találkozol Bvel, az asszonynak küldesz egy képet, ő megnyugszik. Figyelem: képen óra, nap, ne látszódjon. Ez kiegészíthető munkaidőben jellemző hangon közben hangfelvétellel, amit később küldesz neki b

Masodszor B leépítése: egyre silányabb teljesítmény, néha legyél tök férfiatlan vele, hisztizz milyen szutyok a melód. Utáltasd meg magad, hogy ő akarjon lelépni.

Szivesen uraim.

2020. aug. 22. 16:58
 47/54 anonim ***** válasza:
0%

43.-nak.

Gyomrosról nem lehet látleletet vetetni. Ezt a kiképzésen megtanították, és tanítják ma is.

45.-nek.

Miért lenne gyanús a törlés? ALAP, hogy mindig, mindent törlünk, ha ellopnák az eszközt, kevesebb infójuk legyen rólad.

2020. aug. 22. 16:59
 48/54 Ollókezű Edward ***** válasza:
98%
46-os: Inkább szutykaim, nem uraim. Aki a feleségét csalja, az csak egy szutyok, nem úr. Az az úr, aki elválik, és utána pörgeti meg a farkán a fél világot.
2020. aug. 22. 17:01
 49/54 Ollókezű Edward ***** válasza:
85%
47-es: Csak nem te vagy Orosz Bernadett volt élettársa?
2020. aug. 22. 17:02
 50/54 anonim ***** válasza:
0%

Szerezhettél volna valami értelmes szeretőt is ha már annyira nem bírtad ki...

Az nem jó, ha megutáltatod magad vele, akkor is van esély, hogy tálal. Harag, dac...Ettől gond nélkül úgy szabadulsz meg, ha magától un rád. Keress egy független, egyedülálló haverodat, barátodat, aki magába bolondítja.

n

2020. aug. 22. 19:35
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!