Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehetne ilyen helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ilyen helyzet elkerülni a lebukást?

Figyelt kérdés

Most legyetek szívesek hanyagolni az"utolsó szemét vagy, megérdemled típusú válaszokat".

Úgy alakult, hogy 16 év házasság után lett egy szeretőm. Mivel elég sűrűek szoktak lenni a napjaim szinte feltűnés nélkül be tudtam ütemezni a találkozásokat. Viszont észre sem vettem hogy a feleségemmel emiatt hanyagoltam a szexet. Van, hogy ő kezdeményezi de ki kell találnom valami kifogást, mert egyszerűen nem bírok már el 2 nővel ilyen téren (43 éves vagyok). És amúgy gyanakszik a feleségem,mert már többször szóltak a barátaim, hogy utánam kérdezősködik, mikor hol voltam. Tegnap pedig elindultam az öcsémékhez, ő otthon maradt és már majdnem oda értem mire észre vettem, hogy jön utánam...Még jó hogy tényleg az öcsémhez mentem,nem pedig a barátnőmhöz. A kézenfekvő dolog a szakítás lenne, de a barátnőm hallani sem akar mégcsak szünetről sem. Még nem mondta ki, de attól félek ha elhagynám kitálalna a feleségemnek...Komoly tanácsok kellenének hogy hogyan kerüljem el a katasztrófát.

2020. aug. 22. 14:29
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
97%

Én csak egyetlen egyet kérdeznék tőled, tegyük fel, hogy van valaki aki a feleségedre vár, és a feleséged bólint rá, akkor is ekkora arcod lenne?:D

Már csak azért kérdezem, mert rendszerint a nőkre mindig ácsingózik valaki a háttérbe, ugye nem fogsz egy büdös szót szólni, ha ő meg elmegy randizni.

Nem fogsz őrjöngeni, hisztizni, ordítani, hanem szépen csendesen végig várod a randijainak a végét. Mert ez így fair. És azon sem fogsz csodálkozni, amikor az asszony szerelmes lesz, és szépen elköszön:)

2020. aug. 22. 15:32
 32/54 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Ha hagyja magát. És lehet, hogy azt hiszed, megszabadultál tőle, aztán mégiscsak borít. Ki tudja, milyen bizonyítékokat gyűjtött már be ellened?
2020. aug. 22. 15:32
 33/54 anonim ***** válasza:
0%

32.-nek.

Szerinted mindenki idióta?

ALAP, hogy csajozáskor nincs eredi név, sem lakcím, sem a valódi telefonszám és valódi e-mail cím.

2020. aug. 22. 15:38
 34/54 anonim ***** válasza:
93%

33

ALAP, hogy két mondat után egy okosabb nő előtt lebukik az ilyen mint te:DD

2020. aug. 22. 15:41
 35/54 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Nem mindenki idióta, de kérdező megnyilvánulásai nem adnak okot arra, hogy reménykedjünk...
2020. aug. 22. 15:41
 36/54 anonim ***** válasza:
98%

"Mihelyt megtudná hogy megcsalom rohanna az ügyvédhez és húzná le még a bőrömnek is a felét."

Ez a minimum, amit megérdemelnél. Egy fos ember vagy fos jellemmel. Minden ami következik ezután, az még kevés is lesz.

2020. aug. 22. 15:50
 37/54 anonim ***** válasza:
97%
Szóval törölsz mindent? Kicsit sem gyanús! :D
2020. aug. 22. 16:13
 38/54 A kérdező kommentje:
A kérdező semmit nem tud törölni.
2020. aug. 22. 16:14
 39/54 anonim ***** válasza:
0%
Én adnék a szeretonek 1 milliot, szerzodessel, csak hogy befogja a száját. Ennyit megér.
2020. aug. 22. 16:19
 40/54 A kérdező kommentje:
Mert egy ekkora összeg eltűnése nem tűnne fel az asszonynak. Valami életszerűt miért nem lehet írni én ne értem.
2020. aug. 22. 16:22
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!