Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak vagy jobb, ha hallgatok?
Figyelt kérdés
Hétvégén az egyik barátnőm lánybúcsúján voltunk, ahol volt egy chippendale táncos fiú is. Öltáncolt minden lánynak, illetve összetejszínhabozta a felsőtestét és a szerszámát, amit lenyaltunk róla. Konkrétan nem sz.ptam le, csak az álló péniszéről is lenyaltam a habot. Barátommal 1 éve vagyunk együtt, nem szeretném, ha emiatt megronlana a viszonyunk. Ha fordított helyzetben ő csinálta volna ezt egy lánnyal, nem örülnék neki, de nem tartanám megcsalásnak, azt mondanám, hogy jól van egyszer belefért. Ő viszont nem tudom hogy állna ehhez.
Visszautasítasz mindenkit? Közben olyan random farkat nyalogatsz, amit minden bulin odatol bármelyik nő szájához, mert fizetnek neki. Ja, biztos jó nő lehetsz, ha rácuppansz rögtön, mert izmos. Küld inkább a pasid edzeni, ha ennyire csorog a nyálad aź izmos pasik után, elég szánalmas lehettél, gondolod a táncos gyerek nem röhögve meséli a haverjainak, hogy fizetnek érte neki, hogy nyalogassák a farkát az ilyen idióta nők.
2020. aug. 17. 19:26
42/59 A kérdező kommentje:
Tények ismerete nélkül könnyű hülyeséget írni. Nem én fizettem egyedül, hanem 8 barátnőmmel elosztottuk a leánybúcsú költségeit. A barátom pedig naponta-kétnaponta jár edzeni, egyáltalán nincs elhízva.
2020. aug. 17. 19:36
43/59 anonim válasza:
Hogy bebuknátok, ha a pasi koronavírusos lenne...
2020. aug. 17. 19:44
44/59 anonim válasza:
Hogy bebuknák, ha herpeszes lenne és szépen hazavitte volna a kedves kérdező. Xd De a korona sem rossz. :D Csak azt túl könnyű kimagyarázni. :P
2020. aug. 17. 19:46
45/59 anonim válasza:
Azerintem ne mond el, mert ez annyira szánalmas és legalja. Én ezt eltitkolnám mindenki előtz. Poén egy táncosfiú egy lánybúcsún odáig, hogy vetkőzik, esetleg a kezed a hasára teszi, de, hogy a farkát nyalogasd? Ez valami suttyó proli lehetett és egy ostoba, igénytelen lánybanda. Nem vagyok prűd, de ez tényleg gusztustalan és igénytelen. Ezért általában a pasuk azoktak fizetni, nem nekik fizetnek, titeket még hülyére is vettek.
2020. aug. 17. 19:59
46/59 anonim válasza:
45-ös, csak az a baj, hogy sok a szemtanú, aki elmondhatja helyette a párjának. Nincs rá garancia, hogy egy vita után ne mondhatná el és akkor aztán 100%, hogy lapát lesz a nő jussa. Mondjuk így is sanszos, de az őszinteség azért nem ártana egy kapcsolatba szerintem.
2020. aug. 17. 20:02
47/59 anonim válasza:
Ennyi ember megmondta neki, hogy egy szánalmas legalja k**va és nem fogja fel.
Visszautasítod a jelentkezőket, a nyelved meg egy idegen f**zt nyal. Annyira undorító vagy, hogy az elképesztő. És valami rettenetesen buta is.
Mit nem értettél meg azon, hogy egy szégyen vagy és hogy normális nő nem csinál ilyet?
Rád az utolsó szó, ami illik, az a nő. A nő nem ilyen. Egy nőt öröm megkapni, kihívás meghódítani.
A táncos f**z a szájban semmiképp sem ismérv.
Buta pi**a.
2020. aug. 17. 21:13
48/59 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy megvan az év riherongya cím vitathatatlan tulajdonosa...
2020. aug. 17. 21:19
49/59 anonim válasza:
Nem tudom, én viszonylag értelmes, civilizált, tanult embernek tartom magam. Valahogy elképzelhetetlennek tartom azt a szituációt, hogy ilyen egyedek legyenek a baráti körömben. De ugye hasonló a hasonlót vonzza...
Bár nem vagyok szerencsére 1 vihorászó hülye pıcsa sem, így a leánybúcsúmon elmentünk közösen bulizni a barátainkkal. És bár kissé berúgtam, de nem eszméltem arra, hogy valaki másnak a farka van a számban.
Baromi guszta lehet amikor táncikálás után az izzadt dákót nyalogattátok egymás után, amin ráadásul nyálas tejszínhab volt.
Ha belegondolok is forog a gyomrom.
2020. aug. 17. 21:27
50/59 anonim válasza:
"Baromi guszta lehet amikor táncikálás után az izzadt dákót nyalogattátok egymás után, amin ráadásul nyálas tejszínhab volt."
Van, akinek mindenhez van gusztusa. Ennek a riherongynak is. Ő ettől már nem tartja magát prűdnek. Ja, baromi nagy teljesítmény gusztustalankodni a hasonszőrű egyedekkel. A helyében inkább elsüllyednék, hogy milyen undorító nőneművé süllyedtem. Pfejj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!